Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς μετά τη λήξη της
αναμέτρησης με το Φωκικό.

Αναλυτικά ο Τίμος Καβακάς

«Ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που είναι συνέχεια κοντά μας και έτσι θα θέλαμε να μείνει. Εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να έχουμε ισορροπία και να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους. Κάναμε αυτό που έπρεπε σήμερα αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις νίκες. Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ο Φωκικός χάνει δύσκολα εκτός έδρας. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Δόξα την Τετάρτη». Αυτά δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Φωκικό και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.

-Βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια μια αλλαγή στον τρόπο ανάπτυξης με περισσότερες κάθετες μπαλιές. Αυτό έγινε εξαιτίας της ποιότητας των παικτών ή είναι δική σας επιλογή;
«Αυτό που γίνεται στην ομάδα και αυτό που παρουσιάζουμε είναι απόρροια δουλειάς. Η φιλοσοφία μου είναι η ΑΕΛ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάει και την άμυνα. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.. Χρειαζόμαστε δουλειά και στους δύο τομείς. Αλλάξαμε γρήγορα τη φιλοσοφία μας και θέλουμε να παίζουμε γρήγορα και αυτοματοποιημένα στα ¾ του γηπέδου. Από εκεί και μετά έχουμε παίκτες με ταλέντο και αν δουλέψουν θα διαπρέψουν».

-Υπάρχει περίπτωση να κινηθεί η ΑΕΛ για ελεύθερο παίκτη;
«Δύσκολο, αλλά ψάχνουμε γενικά. Οι παίκτες που μπορούμε να πάρουμε έχουν να παίξουν από το καλοκαίρι κι αυτή η απραξία δεν είναι κάτι καλό. Παρότι προσπαθήσαμε να πάρουμε και άλλους παίκτες τελικά δεν τα καταφέραμε».

-Ο Ζεκίνια έμεινε εκτός αποστολής επειδή δε δέχτηκε τη μείωση που του έγινε ή ισχύει κάτι άλλο;
«Ήταν δική μου απόφαση. Στο αγωνιστικό κομμάτι την ευθύνη την έχω εγώ. Όντως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και ο παίκτης δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική. Γι’ αυτό τον άφησα εκτός. Όταν λυθεί το θέμα με το συμβόλαιό του και επανέλθει σε καλή κατάσταση θα δούμε».

-Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Τσιμπάμπα;
«Που τον θυμηθήκατε αυτόν; Ο Τσιμπάμπα έκανε δήλωση ότι δεν επιστρέφει ξανά στην ΑΕΛ κι εγώ θέλετε να μιλήσω γι’ αυτόν;».

-Το έχει ξανακάνει. Γι’ αυτό ρωτάμε…
«Όσο είμαι προπονητής στην ΑΕΛ ο Τσιμπάμπα δεν ξαναγυρίζει στην ομάδα»

-Ένα σχόλιο για την απόδοση του Λιαπάκη;
«Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Δε θέλω να σταθώ προσωπικά σε κάποιο παίκτη. Εγώ είδα την ομάδα που θέλω από το 5΄ έως το 35΄ άσχετα από το σκορ. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν λιγότεροι δημιουργικοί, αλλά περισσότερο ουσιαστικοί. Εκτός έδρας ο Φωκικός έχει πάρει αποτελέσματα σε Καβάλα, Ηρακλή και Βόλο. Είναι δύσκολη ομάδα. Όλα τα ματς είναι δυνατά.  Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είδατε τι έγινε στην Επανομή ή στα Γιαννιτσά;»

-Έχετε άποψη για τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Δόξα Δράμας;
«Ναι την είχα αντιμετωπίσει πριν από ένα μήνα και κάτι με την προηγούμενη ομάδα μου. Είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-Είστε ικανοποιημένος από το επίπεδο φυσικής κατάστασης;
«Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς. Ναι είμαστε σε καλό επίπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top