«Θέλαμε να ρεφάρουμε για το άτυχο αποτέλεσμα με τη Δόξα Δράμας, ματς στο οποίο
κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Κερδίσαμε και τον αντίπαλο, αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αν θέλουμε να φέρουμε κι άλλο κόσμο στα γήπεδα προσφέροντας καλύτερο θέαμα. Αντιμετωπίσαμε αγωνιστικά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά τα παιδιά που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν μπήκαν γρήγορα στο πνεύμα του αγώνα και συνεχίσαμε μέχρι τέλους με αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αξίζουν στα παιδιά πολλά μπράβο. Μία νίκη δεν σε κάνει πρωταθλητή και μια ισοπαλία δεν θα πρέπει να φέρνει απογοήτευση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα μπροστά μας και όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα γιατί θα χρειαστεί να βοηθήσουν. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον κόσμο της ομάδας μας, που βρέθηκε κοντά μας σε ακόμη ένα ματς. Εκτός από το να αυξήσουμε τον κόσμο μας στην έδρα μας, στόχος μας είναι να αυξήσουμε και τον κόσμο που έρχεται στους εκτός έδρας αγώνες. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους στοιχίζει χρήματα και χρόνο από την προσωπική τους ζωή και τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους και την παρουσία τους. Η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Κόντρα στη Δόξα η ομάδα κινδύνευσε να δεχτεί γκολ στις καθυστερήσεις κι από εκεί που πίεζε για τη νίκη παραλίγο να χάσει. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι η Καλλιθέα ήταν αυτή που καιγόταν στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΛ δεν της επέτρεψε να έχει κατοχή. Είστε ευχαριστημένος;
«Οπωσδήποτε. Το γεγονός ότι δεν κινδυνεύσαμε ήταν πολύ θετικό. Είχαμε ξεκάθαρη σκέψη στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να κάνουμε παιχνίδι από πίσω σε αυτό το γήπεδο, δεν μας αρέσει να παίζουμε με μακριές μπαλιές από τον τερματοφύλακά μας. Γενικά δείχνουμε ένα εντελώς διαφορετική πρόσωπο στα εντός έδρας και αυτό δείχνει αλλαγή νοοτροπίας. Αυτή η ομάδα ξέρουμε ότι «πρέπει» να κερδίζει και θέλουμε παίκτες να αντέχουν την πίεση. Αλλιώς το τρένο θα περάσει και δεν θα το προλάβουμε. Πιστεύω, πάντως, ότι θα είμαστε στους διεκδικητές της ανόδου, έχουμε καλή ομάδα και προσπαθούμε να την κάνουμε καλύτεροι. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι».

-Τι ακριβώς έχουν οι Πόνσε και Λιαπάκης;
«Ο Πόνσε έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο και στο δικέφαλο εδώ και περίπου 15 μέρες για αυτό και στις προπονήσεις ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. Ένιωσε μια μικροενόχληση και αποφάσισα να τον βγάλω ώστε να μη ρισκάρω να τον χάσουμε για πολύ καιρό. Από την άλλη ο Λιαπάκης ευχόμαστε να μην έχει σπάσει το χέρι του, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις αυτό λένε».

-Ο Πότσι πότε θα είναι έτοιμος;
«Έχει μπει με την ομάδα αλλά δε θέλουμε να επισπεύσουμε την επιστροφή του. Θα μας βοηθήσει όταν είναι έτοιμος και αυτό θα γίνει σε ένα δεκαπενθήμερο με εικοσαήμερο περίπου. Βέβαια, εάν οι συνθήκες μας αναγκάσουν ίσως χρειαστεί τον βάλουμε νωρίτερα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top