Ο Φάνης Γκέκας μίλησε για το εκπληκτικό ξεκίνημα με την φανέλα της Ακχίσαρ στον
«Novaσπορ fm», για τους λόγους που έφυγε από την Λεβάντε ενώ τόνισε πως η μοναδική ομάδα για την οποία θα γύριζε στην Ελλάδα είναι η ΑΕΛ.

Για την Ακχίσαρ: «Καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που έχω κάνει με την Ακχίσαρ δεν υπάρχει. Η χθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για να πετύχουμε τους στόχους μας και να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Εδώ με γνωρίζουν από το πέρασμα μου από την Σαμσουνσπόρ. Με σέβονται και μου συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά. Ζω σε μία πόλη που φημίζεται για τα φαγητά της και τα κεμπάπ. Όσον αφορά στο τουρκικό πρωτάθλημα, σαφώς και είναι διαφορετικό από αυτά που έχω παίξει στο παρελθόν. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει δυναμώσει. Οι ομάδες έχουν δώσει πολλά χρήματα για να φέρουν μεγάλα ονόματα όπως οι Σνάιντερ, Ντρογκμπά. Η Ακχίσαρ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, λες και είναι χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Είναι δύσκολο να μείνουμε αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε με τη Γαλατά και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας, που πάνε για πρωτάθλημα».

Για την Λεβάντε και για τις φήμες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: 
«Στην Λεβάντε ξεκίνησα στα πρώτα πέντε ματς βασικός αλλά μετά μπήκε ο Μάρτινς και πέτυχε κάποια κρίσιμα γκολ. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Ο προπονητής δεν με εμπιστευόταν και μου είπε ή να κάτσω στον πάγκο ή αν θέλω να φύγω και να βρω άλλη ομάδα. Εγώ ήθελα να παίζω και να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάθε ποδοσφαιριστής στη θέση μου το ίδιο θα έκανε. Η αλήθεια είναι πως όπως τόσα χρόνια γράφεται κάτι για όλες τις ομάδες έτσι έγινε και τώρα. Το έχω ξεκαθαρίσει πως την συγκεκριμένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει να γυρίσω στην Ελλάδα. Αν θα γύριζα για κάποια ομάδα θα γύριζα μόνο για την ΑΕΛ. Η νοοτροπία του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει αλλάξει από την στιγμή που παίζει στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι φεύγουν σαν τα… σκυλιά και δεν θέλουν να γυρίσουν ξανά στην Ελλάδα».

Για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για το Europa League: «Δεν έχω δώσει πληροφορίες σε κανέναν από τους Ολυμπιακό και Λεβάντε. Η Λεβάντε πάντως είναι περίεργη ομάδα. Σε κάποια ματς μπορεί να δείχνει κοιμισμένη αλλά είναι δύσκολη ομάδα γιατί περιμένει και σε μια κόντρα μπορεί να κάνει το γκολ. Έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο και υπάρχει και ο Μάρτινς που είναι πάρα πολύ γρήγορος. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι έμπειρος και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία. Αν νικήσουμε, η πρόκριση θα είναι πολύ κοντά. Η Βοσνία είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Πάντως η Εθνική έχει δείξει και στο παρελθόν πως της πάνε τέτοιου είδους παιχνίδια. Στο φιλικό με την Ελβετία πάντως, η ομάδα δεν με προβλημάτισε η ομάδα. Μέχρι τον Μάρτιο η Εθνική θα είναι μια χαρά. Αυτό που βλέπω είναι πως η Εθνική δεν θέλει να μείνει στάσιμη και επιθυμεί να κάνει βήματα μπροστά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top