Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ, "ATHENS CLUB" με αφορμή
την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καλλιθέα με τίτλο "Ληστεία στο νταμάρι του «ΕΛ ΠΑΣΟ»"

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Την περασμένη Κυριακή το βυσσινί «μονοπάτι» που πιστά ακολουθούμε χρόνια τώρα μας έφερε στο δημοτικό «νταμάρι» της Καλλιθέας, ένα κατ’ όνομα «γήπεδο» αντάξιο των προδιαγραφών που έχουν θέσει οι «παράγοντες» του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κερκίδα που παραχωρήθηκε στους οπαδούς της ΑΕΛ ήταν, κατά γενική παραδοχή, το «διαμάντι» του νταμαριού. Μέσα σ’ αυτή μας έκανε παρέα η μπουγάδα της κας Σούλας απ’ την διπλανή πολυκατοικία καθώς απολαμβάναμε τα «απαστράπτοντα» και αναπαυτικά καθίσματα και αναζητούσαμε τις ανύπαρκτες τουαλέτες, εντοπίζοντας παρόλα αυτά, το κατάλληλο σημείο «ανακούφισης» ακολουθώντας την δυσωδία. Ο αγωνιστικός χώρος δικαίωνε το όνομα «νταμάρι», αν και δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για όλον τον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν τον βλέπαμε ολόκληρο απ’ τις θέσεις μας.
Όλη αυτή η «περιποίηση» κοστολογήθηκε από τον πρόεδρο της γηπεδούχου ομάδας με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ, κατ’ εξαίρεση σε σχέση με τις τιμές που όριζε σε όλους τους προηγουμένους αγώνες της ομάδας του και σε αντίθεση με την τιμή που ίσχυε για την απέναντι «φυσιολογική» εξέδρα των γηπεδούχων. Εκνευρισμένος ίσως που πέρσι η πορεία του AC με τον παλμό της κατέβασε το αντίτιμο σε ένα εισιτήριο για δύο άτομα, φέτος εμφανίστηκε ιδιαίτερα απόλυτος και αυστηρός, ζητώντας να πάρει «ρεβάνς» με την βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων.
Καταλαβαίνουμε το άγχος του να στηρίξει οικονομικά την ομάδα του, όντας ο μόνος πραγματικός οπαδός της, αλλά εμείς επιλέξαμε να μην τον βοηθήσουμε και του κάνουμε γνωστό ότι τελικά μπήκαμε με εισιτήρια των 10 ευρώ και ας μπήκαμε στο 20΄ του παιχνιδιού. Έχουμε μάθει να πληρώνουμε την αγάπη μας για την ΑΕΛ με διάφορους τρόπους αλλά κορόιδα δεν είμαστε.
Στο «ελ πάσο» προσπάθησαν να μας «ληστέψουν» στα εκδοτήρια αλλά τη ληστεία την έκανε τελικά η ΑΕΛΑΡΑ που πήρε το «διπλό», δίνοντας ξανά αγωνιστικές υποσχέσεις και έβαλε υποψηφιότητα γι’ άνοδο, σε πείσμα του Πηλαδάκη που κάνει ότι μπορεί για να αμαυρώσει το όνομά της και να υπονομεύσει το οικονομικό μέλλον της.
Η σχετικά καλή αγωνιστική πορεία δεν θα επισκιάσει τα εγκλήματα του Πηλαδάκη. Τα «παπαγαλάκια» του σε ραδιόφωνα και sites, ήδη τον εγκαταλείπουν και οι γλώσσες λύνονται.» ΑΝΟΔΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!!!

Σ.Φ ΑΕΛ "ATHENS CLUB"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top