Δείτε και διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας μετά τη λήξη της
αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Δείτε το video

Αναλυτικά ο Μιχάλης Ζιώγας

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη σήμερα, δουλέψαμε γι’ αυτήν, δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Καθοριστική φάση είναι η φάση του πέναλτι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά ήταν πέναλτι και αποβολή.
Ξέραμε ότι η δύναμη του Ηρακλή είναι στη μεσαία γραμμή, όπου έχει τρεις έμπειρους παίκτες. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις και κάναμε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Τσίγκα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τον επικεφαλής Αντώνη Τσαγκάλη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή και τον βοηθό Ηλία Παππά. Δούλεψαν πάρα πολύ και καταφέραμε να είναι ο Τσίγκας έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του 2013, ενώ τον περιμέναμε στο τέλος του μήνα. Θεωρητικά ο Θανάσης μπορούσε να αντέξει για περίπου 50 λεπτά και έπαιξε περισσότερο».

-Πως σχολιάζετε την κίνηση του Ζεκίνια όταν αντικαταστάθηκε;
«Καταλαβαίνω την πικρία του, αλλά εγώ έκρινα ότι σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να κάνω τη συγκεκριμένη κίνηση. Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός και με βάση αυτόν η ομάδα θα επιληφθεί»

-Για τον Τσιμπάμπα;
«Για τον Τσιμπάμπα, αρμόδια να απαντήσει είναι η διοίκηση».

-Αυτό το αποτέλεσμα πόσο πίσω αφήνει την ΑΕΛ από το κυνήγι των προνομιούχων θέσεων;
«Εμείς θέλαμε τη νίκη, γιατί μέχρι τέλους πρώτου γύρου υπολογίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στους 33 με 34 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη σήμερα για να αναρριχηθούμε. Αυτό που δεν μπορέσαμε να πάρουμε, ωστόσο, κόντρα στον Ηρακλή θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε άλλου».

-Μεταγραφικές εξελίξεις θα έχουμε;
«Αρμόδιος για μεταγραφικά θέματα είναι ο γενικός αρχηγός. Και οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται ενίσχυση».

-Έχετε κάνει εισηγήσεις;
«Ναι».

-Σε ποιες θέσεις;
«Βασικά θέλουμε έναν παίκτη στο κέντρο και έναν στην επίθεση. Από εκεί και πέρα όλα θα εξαρτηθούν από τις αποδεσμεύσεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top