Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι πέντε Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2012-2013, αφού ο έκτος Λαρισαίος Δημήτρης Κοντοδήμος έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στην Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε για 45 λεπτά και έδωσε τη θέση του στον Πετρούση. (Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-1)

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Δεν αγωνίστηκε ήταν εκτός αποστολής καθώς είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχτηκε να εκτίσει στο συγκεκριμένο αγώνα τη μια αγωνιστική. (ΑΕΚ-Ξάνθη 1-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτό. (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκό 0-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ):  Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στον εντός έδρας αγώνα με την Άρη, έπαιξε για 83 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Ζορμπά. (ΟΦΗ-Άρης 2-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ):  Ξεκίνησε βασικός σαν αμυντικό χαφ στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτό. (ΟΦΗ-Άρης 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top