Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, μετά τη λήξη της
αναμέτρησης Βύζας-ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Τίμος Καβακάς
«Καταρχήν, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι διπλά σε έναν άνθρωπο τον οποίο είχα κάποτε προπονητή. Είχαμε πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Είναι ένας καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Όσον αφορά στο παιχνίδι, κάναμε αυτό που έπρεπε. Από την περασμένη εβδομάδα έπεισα τους ποδοσφαιριστές μου ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και ήταν. Πήραμε μια δίκαιη νίκη και πλέον κοιτάμε το ματς της επόμενης Κυριακής. Από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας. Στα αποδυτήρια συμφωνήσαμε ότι θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά κι έτσι θα κάνουμε μέχρι το τέλος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα των Μεγάρων και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Παρά το καλό ξεκίνημα και το 0-2 του ημιχρόνου ο Βύζας φάνηκε να παίρνει τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Τι έφταιξε;
«Δεν έφταιξε κάτι. Απλά όποιος υποτιμήσει τον Βύζαντα θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Πριν από το δικό μας σημερινό ματς, σε 8 εντός έδρας παιχνίδια ο Βύζας είχε 2 ήττες, 1 νίκη και 5 ισοπαλίες. Είναι δύσκολος αντίπαλος, μια νεανική ομάδα, που η σημερινή της θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν δικαιολογείται από την εικόνα που δείχνει μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να είναι ψηλότερα».

-Στόχος της ΑΕΛ είναι η απευθείας άνοδος ή τα μπαράζ;
«Στόχος της ΑΕΛ είναι νίκη σε κάθε ματς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top