Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο aelole.gr ο ποδοσφαιριστής της
Καβάλας, Στέλιος Μαραγκός. Ο 24χρονος Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο νέο προπονητή της ΑΕΛ κ. Καβακά, που έτυχε να τον έχει τόσο σαν συμπαίκτη στον Αετό Σκύδρας όσο και σαν προπονητή στον Πλατανια. “Έσταζε μέλι” για τον Θεσσαλονικιό νέο τεχνικό της ΑΕΛ, Τίμο Καβακά, είναι φιλόδοξος και πολύ “δουλευταράς”, ακόμα ανέφερε ότι πέρυσι έκανε πολύ καλή δουλειά στον Πλατανιά και ότι ο λόγος που βγήκε ο Πλατανιάς στην Superleague ήταν αυτός! "Έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Στέλιος Μαραγκός.

Αναλυτικά ο Στέλιος Μαραγκός στο aelole.gr
«Καταρχήν καλημέρα σας και καλή χρονιά να έχετε ο νέος χρόνος να μας βρει καλύτερα από ότι μας άφησε ο προηγούμενος  Εύχομαι ολόψυχα η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που ανήκει...»

1) Το σχόλιό σου για την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ του Τίμου Καβακά;
«Τον κ.Καβακα τον έχω ζήσει και σαν συμπαίκτη στον Αετό Σκύδρας και σαν προπονητή στον Πλατανιά και πιστεύω πως η πρόσληψη του από την ομάδα της ΑΕΛ είναι επιτυχία».

2) Ποια είναι η άποψή σου για το νέο τεχνικό της ΑΕΛ Τίμο Καβακά. Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ;
«Έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ και λόγω του δυναμικού χαρακτήρα του αλλά και της δουλειάς του φυσικά».

3) Τι παιχνίδι του αρέσει να παίζει. Σύστημα;
«Παίζει 4-3-3 με πολλούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και πιστέψτε με για να βγουν αυτά που ζητάει χρειάζονται πολλές ώρες δουλειάς! Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, το αντίθετο μάλιστα άκρως επιθετικό».

4) Πολλές φορές λέμε πως ένας σωστός προπονητής πρέπει να επιβάλει την... τάξη στα αποδυτήρια. Ο Τίμος Καβακάς το έχει αυτό;
«Είναι και κοντά, αλλά συνάμα και μακρυά από τους παίκτες ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες  Είναι απαιτητικός, πιεστικός, αλλά εκεί που θα κρίνει αυτός ότι χρειάζεται θα κάνει πλακά και θα ρίξει τους τόνους».

5) Την περασμένη σεζόν o κ.Καβακάς άλλαξε τρεις ομάδες πιστεύεις είναι καλό για έναν προπονητή;
«Ποτέ ο κόσμος δεν μπορεί να ξέρει τους λογούς των διαζυγίων τόσο των παικτών όσο και των προπονητών από τις ομάδες τους και βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα.. Δυστυχώς αυτό στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο. Το μονό σίγουρο είναι ότι άφησε πολύ καλά δείγματα και εξαιρετική δουλειά τόσο σε Πλατανιά όσο και Κέρκυρα η οποία σώθηκε, κάτι το οποίο φαινόταν ακατόρθωτο».

6) Οι λόγοι φυγής του από τον Πλατανιά, ενώ είχε κάνει εξαιρετική πορεία και γενικότερα πως κύλησε η συνεργασία σου με τον κ.Καβακά;
«Προσωπικά θα σας πω ότι ο λόγος που βγήκε ο Πλατανιάς στην Superleague ήταν ο Καβακάς. Μας έκανε να το πιστέψουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση πάντα σε συνδυασμό με τα επιτυχή αποτελέσματα. Έδωσε ταυτότητα στην ομάδα  ένα στυλ παιχνιδιού το οποίο δεν άλλαξε ούτε με τον ερχομό του επόμενου προπονητή. Τώρα οι λόγοι αποχώρησής του από τον Πλατανιά δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα, ας τα αφήσουμε καλύτερα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top