Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλλονή-ΑΕΛ, το aelole.gr έψαξε και βρήκε
παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν και από τις δύο πλευρές τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του αντιπάλου. Πρόκειται για τους Ηλία Κώτσιο, Τόνι Γκονζάλες, Πέτρος Ζουρούδης.

Ηλίας Κώτσιος
Ο Ηλίας Κώτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 25 Απριλίου 1977. Μεγάλωσε στην Λάρισα όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ξεκίνησε από τον Ίκαρο Νεάπολης και στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Ηρακλή Λάρισας. Το 1997 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του καθώς αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ και παρέμεινε αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας για 6,5 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2004 πήγε στον Παναθηναϊκό, όπου στα 3,5 χρόνια παρουσίας του είχε 42 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθως αγωνίστηκε το καλοκαίρι του 2007 μέχρι τον καλοκαίρι του 2009 στην ΑΕΛ, συμμετέχοντας σε 44 αγώνες και πετυχαίνοντας 1 γκολ. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 81 συμμετοχές και 6 γκολ. Από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην ΑΕΛ Καλλονής.

Τόνι Γκονζάλες
Ο Ισπανός μέσος Τόνι Γκονζάλες, γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1982 στην Αλμπαθέτε της Ισπανίας και άρχισε την καριέρα του από την Μαγιόρκα Β', ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα, στη Θιουδάδ Μούρθια, Οβιέδο, ΠΑΟΚ, Ιωνικό και Δόξα Δράμας. Μετά από 2 σεζόν με 36 συμμετοχές και 2 γκολ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακολούθησε ο Ιωνικός, ενώ την τελευταία διετία ήταν βασικό στέλεχος της Δόξα Δράμας. Την σεζόν 2011-2012 βρέθηκε στην ΑΕΛ, ενώ από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην ΑΕΛ Καλλονής.

Πέτρος Ζουρούδης
Ο Πέτρος Ζουρούδης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1979 στην Ρόδο, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα της Α. Ε. Πανωγιαννών και με την Μικτή Ρόδου έφθασε ως τον τελικό των Ενώσεων (1997), όπου τον είδε ο Μαντζουράκης και εισηγήθηκε την απόκτησή του από την Ξάνθη στην οποία βρέθηκε τη σεζόν 1997-98, χωρίς να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι. Ακολούθησαν μεταγραφές στη Ατρόμητο, Χαλκίδα, τον Πανελευσινιακό, τον Θρασύβουλο, τον Παναιτωλικό, την Καστοριά, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξανά στον Παναιτωλικό, Διαγόρα, Λεβαδειακό και ΑΕΛ Καλλονής. Από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην ΑΕΛ.

Γιώργος Καρακώστας
Ο Γιώργος Καρακώστας, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1984 και κατάγεται από το Στάνο Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον Ακαρνανικό το 2000, αλλά τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές τις έκανε με τον Παναιτωλικό ένα χρόνο αργότερα. Πέρασε από Θέρμιο Απόλλωνα και ΠΑΣ Πρεβέζης, επέστρεψε στον Ακαρνανικό και το 2005 μετακόμισε στην Άρτα και την τοπική Αναγέννηση το 2005. Έκτοτε καταγράφει γεμάτες χρονιές με Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Δόξα Δράμας και Καλλονή. Το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό. Από τον Ιανουάριο του 2013 ανήκει στην ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top