Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι έξι Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2012-2013. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε σε όλο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα στο 65 λεπτό. (Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2)

Δημήτρης Κοντοδήμος (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό μπακ στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε σε όλο τον αγώνα. (Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2)

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Ξάνθη-Πανιώνιος 4-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, έπαιξε σε όλο το 90λεπτό. (Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Πέρασε αλλαγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη θέση του Ιωαννίδη, έπαιξε για 23 λεπτά και κατάφερε να σκοράρει στο 87 λεπτό και να ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του σε 2-2. (Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν στην 18αδα του ΟΦΗ για τον τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top