Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι έξι Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2012-2013. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, έπαιξε σε όλο τον αγώνα. (Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2)

Δημήτρης Κοντοδήμος (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό μπακ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Ήταν το τελευταίο του ματς με την Κέρκυρα, καθώς την Δευτέρα (17/12) λύθηκε το συμβόλαιό του με τους Φαίακες. (Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2)

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Άρης-Ξάνθη 0-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτό. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστερά Τρίπολης και κατάφερε να σκοράρει στο 95 λεπτό. (ΟΦΗ-Αστεράς Τρίπολης 2-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Πέρασε αλλαγή στον αγώνα με τον Αστεράς Τρίπολης στη θέση του Βιτώρου, έπαιξε για 25 λεπτά. (ΟΦΗ-Αστεράς Τρίπολης 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top