Ο 29χρονος πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή Γιάννης Φιρινίδης μίλησε στον
«Αθλητικό Metropolis», για τη λύση της συνεργασίας του με τον «γηραιό», τις αναμνήσεις που θα κρατήσει από τη θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και την επόμενη ημέρα στην καριέρα του τονίζοντας o Κατερινιώτης πορτιέρο: «Έχω κάποιες επαφές και έχω προτάσεις από 2 ομάδες Football League. Ίσως επιστρέψω ως αντίπαλος αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Φιρινίδη «παίζει» για τον Απόλλων Σμύρνης, την ΑΕΛ και άλλες ομάδες της Football League.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη λύση συνεργασίας του με τον Ηρακλή:
«Είναι μια απόφαση που έγινε κοινή συναινέσει. Βρέθηκε η χρυσή τομή και λύθηκε το συμβόλαιό μου. Νιώθω περήφανος που έπαιξα στο Ηρακλή και είναι τιμητικό να έχεις στο βιογραφικό σου ομάδα σαν τον Ηρακλή. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Δεν μου άφησε καμία πικρία και τώρα θα συνεχίσω κάπου αλλού. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Για το τι θα έχει να θυμάται:
«Η παρουσία μου στον Ηρακλή μου έχει αφήσει και καλές και κακές εμπειρίες κρατάω μόνο τις καλές και προχωράω μπροστά. Ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο:
«Μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, εννοείται αυτό. Η ομάδα είναι πολύ καλή και σε σχέση με άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο έχει προβάδισμα. Εύχομαι η ομάδα να ανέβει στην πρώτη κατηγόρια εκεί που ανήκει».

Για το ποιες άλλες ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο:
«Όλες οι ομάδες που είναι ψηλά είναι πολύ καλές. Δε διαφέρουν πάρα πολύ αλλά θα μετρήσει η ιστορία».

Για το αν ο Ηρακλής χρειάζεται ενίσχυση:
«Ταπεινή μου γνώμη είναι πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση τα παιδιά είναι πολύ καλά. Τώρα η διοίκηση τι θα κάνει δεν μπορώ να γνωρίζω».

Για τη συνέχεια της καριέρας του:
«Έχω κάποιες επαφές και έχω προτάσεις από 2 ομάδες Football League. Ίσως επιστρέψω ως αντίπαλος αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται και στην καρδιά μου είναι ο Ηρακλής. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γκιουζέλη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top