Το aelole.gr κάνει έναν απολογισμό των μεταγραφών της ΑΕΛ, στη μεταγραφική περίοδο
του καλοκαιριού, βάσει των ονομάτων που ήρθαν και της προσφοράς των ποδοσφαιριστών μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος 2012-2013
1) Κώστας Γιώτας: 375 λεπτά ήταν η τρίτη επιλογή του Μιχάλη Ζιώγα για το κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόνο σε τέσσερις αγώνες ως βασικός.
2) Στεφάν Γκοντά: Το δελτίο του δεν εκδόθηκε, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.
3) Θανάσης Δεινόπαπας: 892 λεπτά 2 γκολ, εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασία, θεωρήθηκε από την πλειοψηφία των φιλάθλων της ΑΕΛ ως η καλύτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΛ, ξεκίνησε καλά ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΛ.
4) Στέργιος Δημόπουλος: 156 λεπτά, αποκτήθηκε με προοπτική για το μέλλον, ωστόσο όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί σε δύο αγώνες ως βασικός, τα πήγε αρκετά καλά.
5) Πέτρος Ζουρούδης: 491 λεπτά, αποκτήθηκε με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του στο σκοράρισμα, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και όποτε έπαιξε δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.
6) Θανάσης Μάγγος: 161 λεπτά, αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και προσπάθησε να βοηθήσει.
7) Κώστας Παγώνης: 1260 λεπτά, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των «βυσσινί» με 14 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.
8) Γιάννης Παπαϊωάννου: 89 λεπτά, επέστρεψε από το δανεισμό του στον Οικονόμο Τσαριτσάνης είχε διάθεση στα δύο ματς που αγωνίστηκε, ωστόσο φάνηκε ότι του λείπουν αγώνες και εμπειρία.
9) Ντανιέλ Πόνσε: 552 λεπτά, απογοήτευσε στα πρώτα παιχνίδια έχασε τη θέση βασικού, αλλά στα τελευταία ματς που έπαιξε ανέβασε την απόδοσή του και κέρδισε ξανά θέση στην ενδεκάδα.
10) Δημήτρης Ραπτάκης: 1233 λεπτά, με 14 συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα. Βασικός κεντρικός αμυντικός τα πήγε αρκετά καλά, ωστόσο ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ΑΕΛ, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που δεν επιτρέπει την παραμονή του στη Λάρισα.
11) Ντίνο Σέρεμετ: 1440 λεπτά, έπαιξε σε όλους τους αγώνες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που «έπιασαν».
12) Αποστόλης Σκόνδρας: 1260 λεπτά, κέρδισε με το «καλημέρα» θέση βασικού αγωνίστηκε σε 14 αγώνες.
13) Κώστας Σκούπρας: 180 λεπτά, έκανε δύο συμμετοχές στο κύπελλο και ικανοποίησε με την απόδοσή του.
14) Θανάσης Τσίγκας: 315 λεπτά, προσπάθησε, βοήθησε όσο αγωνίστηκε, αλλά είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός, επιστρέφει το νέο έτος. Έκανε μόνο 6 συμμετοχές, τον περιμένει με ανυπομονησία το νέο έτος η τεχνική ηγεσία.
15) Εμάνουελ Φρανκού: 425 λεπτά 1 γκολ, αποτέλεσε την τελευταία χρονικά μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ των «βυσσινί». Μειονέκτημα του ήταν ότι βρέθηκε πίσω σε φυσική κατάσταση με αποτέλεσμα να μην παίξει στα πρώτα παιχνίδια, στην συνέχεια αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια βασικός. Ωστόσο, δεν παύει να είναι, ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top