Ο αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Νεμπεγλέρας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον
αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί σήμερα αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν ακούστηκε το παραμικρό. Αυτό μας βοήθησε πολύ να πολεμήσουμε μέχρι τέλους και να γυρίσουμε το ματς. Είναι δύσκολο όταν μένεις πίσω στο σκορ. Έχουν περάσει παίκτες από αυτή την ομάδα και δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, δείχνουμε ότι γινόμαστε καλή ομάδα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Γίναμε άχρηστοι ξαφνικά, ενώ 15-20 μέρες πριν ήμασταν καλοί. Δεν γίναμε η Μπαρτσελόνα αλλά ούτε και τα Άσπρα Χώματα. Δουλεύουμε επαγγελματικά με νεαρά παιδιά και έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας. Δεν μπορεί πάντα να είσαι καλός αλλά το προσπαθούμε. Με δουλειά θα πάμε καλύτερα στο μέλλον.
Όσο για τα λεγόμενα όλης της εβδομάδας ότι μετά από 2 ήττες τα διαλύσαμε όλα, θέλω να πω ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλά αποδυτήρια. Ακούγονται διάφορα. ότι τα αποδυτήρια έχουν χαλάσει. Αυτό δε συμβαίνει και με ενοχλεί όταν το ακούω ως αρχηγός. Με την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι έχουμε από τα καλύτερα αποδυτήρια ομάδων που έχω αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε σωστά και αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια. Σήμερα κάναμε το αυτονόητο και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης, όπου θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι».

-Που αποδίδεις ότι δεν υπήρχε γκρίνια από τον κόσμο μετά το 0-1;
«Και στα προηγούμενα ματς με Εργοτέλη και Ψαχνά ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν αδιάφοροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος όταν βλέπει ότι προσπαθείς το αναγνωρίζει. Για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια».

-Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα να αντέξει σε ένα μαραθώνιο 40 αγωνιστικών;
«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Ήμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν νεκρά διαστήματα αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Προσπαθούμε πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα και να παίρνουμε και το αποτέλεσμα. Κάτι που έγινε σήμερα. Τα παιχνίδια είναι πολλά. Μαζεμένες οι αγωνιστικές. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση ώστε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top