Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναχαϊκή-ΑΕΛ, το aelole.gr έψαξε και βρήκε
παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κοκκινόμαυρων». Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων δεν υπάρχουν.

Νίκος Βλασόπουλος
Ο Νίκος Βλασόπουλος είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1988 στην Πάτρα, αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι το καλοκαίρι του 2008 ανήκε στο δυναμικό της Θύελλας Πατρών, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 69 συμμετοχές και 3 γκολ τις τρεις πρώτες του επαγγελματικές σεζόν. Το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και δυο χρόνια αργότερα τον απέκτησε ο Πανσερραϊκός. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού στον Πανσερραϊκό και από το δεύτερο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 ανήκε στην Παναχαϊκή, ωστόσο το καλοκαίρι του 2012 έμεινε ελεύθερος.

Γιάννης Χλωρός
Ο Γιάννης Χλωρός γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1978 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νυρεμβέργης, ενώ μπήκε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το 1996 με τον Παναργειακό. Στο πλούσιο ποδοσφαιρικό του βιογραφικό αναφέρονται ο Αθηναϊκός την περίοδο 1997 -1998 (Α’ Εθνική), τα Τρίκαλα το 1998 -1999 (Β’ Εθνική ) και 1999 - 2000 (Α’ Εθνική ), το Αιγάλεω από το καλοκαίρι του 2000 μέχρι το Δεκέμβριο του 2005 (Β’ και Α’ Εθνική ), η ΑΕΛ από τον Ιανουάριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2006 , ο Ηρακλής από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι το καλοκαίρι του 2008 και στη συνέχεια στο Θρασύβουλο. Το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Δόξα Δράμας, όπου αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος 2011-2012 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και εν συνεχεία τον Γενάρη του 2012 πήγε στον Πανθρακικό. Πλέον αγωνίζεται στην Καβάλα.

Αρκάντιους Μάλαρτζ
Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1980 στην πόλη Πολτούσκ της Πολωνίας. Αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (με πιο γνωστές την Πολόνια Βαρσοβίας και την Λεχ Πόζναν) πριν έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Ξάνθης τον χειμώνα του 2005. Μετά από 1 1/2 χρόνο στην ακριτική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2008, οπότε και δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του ΟΦΗ. Το 2009 πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκός στην Α.Ε. Λάρισα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όμως το Νοέμβριο του 2010 η συνεργασία του με την θεσσαλική ομάδα λύθηκε κοινή συναινέσει. Άμεσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Τον Αύγουστο του 2011 πήγε στην Παναχαϊκή, ωστόσο αποδεσμεύτηκε από τον πατρινό σύλλογο και πλέον είναι στην Κύπρο.

Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1988. Αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη Θύελλα Πατρών από το 2004 έως το 2007 και σε 59 παιχνίδια πέτυχε 8 γκολ. Είχε αποκτηθεί από την ΑΕΛ το 2007, όταν αγωνιζόταν στη Θύελλα Πατρών και είχε καταφέρει να αναδειχθεί με την Εθνική Νέων δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στον Ημιτελικό με τη Γερμανία. Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε σε επτά μόλις παιχνίδια, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε το δεύτερο μισό της χρονιάς ως δανεικός στην Παναχαϊκή. Τον Ιανουάριο του 2010, αποκτήθηκε από την Κέρκυρα, ενά από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στον ΟΦΗ.

Κώστας Κοταρέλας
Ο Κώστας Κοταρέλας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1979 στη Λάρισα και φόρεσε σε νεαρή ηλικία τη φανέλα της ΑΕΛ. Έχει πολλές συμμετοχές σε Α', Β' και Γ' Εθνική και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων την φανέλα της Παναχαϊκής, Εθνικού Πειραιά, Τυρνάβο, Ασπρόπυργο, Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Θερμαϊκός Θέρμης και Τρίκαλα.

Φώτης Γκουζιώτης
Ο Φώτης Γκουζιώτης γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1974 στη Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Τοξότη Λάρισας και στη συνέχεια έπαιξε στις ομάδες ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Πανηλειακού, ΠΑΣ Γιάννενα, Ρόδο.

Κώστας Ταξιάρχης
Ο Κώστας Ταξιάρχης γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1974 στη Λάρισα και φόρεσε σε νεαρή ηλικία τη φανέλα της ΑΕΛ. Ο Κρίστο Μπόνεφ τον ανακάλυψε σε ένα παιχνίδι της ερασιτεχνικής ομάδας των «βυσσινί» και εισηγήθηκε αμέσως την άνοδό του στην ανδρική ομάδα. Κάνει το ντεμπούτο του με γκολ σε ένα ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σε ηλικία 18 ετών και παραμένει στο θεσσαλικό κάμπο για επτά χρόνια. Ακολουθούν Παναχαϊκή, Εθνικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου, Βέροια, Καστοριά και Τρίκαλα, Ερμής Αργολίδας, Παναργειακός, Απόλλων Αθηνών .

Βασίλης Σαμαράς
Ο Βασίλης Σαμαράς γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1974 και κατάγεται από την Υδραία Αριδαίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αλμωπό και έχει αγωνιστεί ως παίκτης με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Παναχαϊκής, Αθηναϊκού, Προοδευτικής, Καβάλα, Βέροια, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Θρασύβουλο, ΑΕ Πάφος, Μακεδονικό, Αετό Σκύδρας, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top