Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι έξι Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2012-2013. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έπαιξε σε όλο το 90 λεπτο. (Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0)

Δημήτρης Κοντοδήμος (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό μπακ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έπαιξε σε όλο το 90 λεπτο. (Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0)

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Βέροια-Ξάνθη 0-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, έπαιξε για 45 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Οικονόμου, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 0-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο σκόραρε με κεφαλιά στο 27 λεπτό και έκανε το 1-1. (ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Έπαιξε για 5 λεπτά μπήκε αλλαγή στο 85 στην θέση του Λαμπρόπουλου και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 90 λεπτό. (ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top