Ο Παναιτωλικός θα είναι από τις ομάδες της Football League που θα έχουν στόχο
την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Aeras FM 99,5, για τα φαβορί της ανόδου στην Superleague και εκτός από την ομάδα του έχρισε ως φαβορί άλλες πέντε ομάδες, ενώ τέλος έδωσε και την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της Αγρινιώτικης ομάδας.

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα που έχουμε παίξει γιατί πολλές ομάδες με καλά ρόστερ έχουν ως στόχο την άνοδο. Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Παναχαϊκή, η Καλλονή, η ΑΕΛ, ο Εργοτέλης θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν τις θέσεις ανόδου».

Για την κίνηση των διαρκείας:
«Μέχρι την Παρασκευή είχαμε δώσει 1380 και έχουν δηλώσει κι άλλοι ότι θα πάρουν. Με ικανοποιεί η κίνηση. Είμαστε στα επίπεδα και της περασμένης σεζόν που παίζαμε στην Β΄ εθνική. Παρά τις δυσκολίες της εποχής η αντίδραση του κόσμου είναι συγκινητική. Ο καλός ο φίλαθλος σκέφτεται πάντα λογικά. Παναιτωλικός είμαι σε όποια κατηγορία και να παίζει θέλω να τον βλέπω. Πράγμα που δεν το κάνουν όλοι. Κάποιοι Παναιτωλικάρες του… γλυκού νερού χαίρονται μόνο στα άσχημα. Πλέον τώρα που είναι τα δύσκολα μπαίνουν στο παιχνίδι κι άλλοι φίλαθλοι καλοί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top