Λάβαμε μία επιστολή από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ
στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του. Επειδή το aelole.gr είστε ολοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
«Είμαι φανατικός (με την καλή έννοια) με την ΑΕΛ από το 1967 δεν την έχω αποχωριστεί ποτέ, δεν την έχω προδώσει ποτέ, αντίθετα με έχει πληγώσει πολλές φορές μέσω μερικών εκάστοτε προέδρων και διοικούντων. Κάνω πάντα την κριτική μου για ότι βλέπω, πάντα καλόπιστη και πάντα για το καλό της ΑΕΛ. Όσο ζω δεν θα την αφήσω ποτέ, κάποτε έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο σε Γ΄ τοπικό, είμαι της γενιάς του Ηλία Σελιώνη, του Γιάννη Βαλαώρα, του Γιάννη Γκόλαντα, του Γιάννη Γκαλίτσιου, όλους αυτούς τους εκτιμώ πάρα πολύ πρώτα σαν ανθρώπους και μετά σαν παίκτες. Η Λάρισα από ότι θυμάμαι είχε πολλούς δημοσιογράφους, πολλοί από αυτούς πιστεύω ότι πραγματικά εκτός από το επάγγελμα τους, αγαπούσαν και αυτοί πραγματικά την ΑΕΛ. Μερικοί όμως δυστυχώς όχι, δεν θα τους κρίνω εγώ τους έχει ήδη κρίνει ο κόσμος της ΑΕΛ. Από όλους αυτούς λοιπόν τους δημοσιογράφους εκτιμώ και σέβομαι μόνο έναν τον Κύριο Κώστα Μπετχαβέ, ο οποίος εκτός από άνθρωπός, είναι πραγματικά τόσα χρόνια φίλος της ΑΕΛ και αγωνιστής.
Σας ευχαριστώ που μου δίνεται το βήμα μέσω του site σας να καταθέτω κάπου-κάπου και εγώ τις απόψεις μου, για ότι αφορά την ομάδα μας».
Κώστας Μπέρος

*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top