Λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως συνηθίζουμε εδώ στο
aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του. Επειδή το aelole είστε ολοι εσείς…

Διαβάστε τί μας έστειλε
«40 χρόνια, κολλημένος με την ΑΕΛ μόνιμος κάτοικος Αλκαζάρ και πλέον και του AEL FC ARENA, σχέση, έρωτας, αγάπη γι΄ αυτή την ομάδα, που ακόμη και άρρωστος με 40 πυρετό δεν θα έχανα αγώνα της (θυμάμαι κάποιο χειμώνα 83-84 ήταν νομίζω παίζαμε ένα φιλικό με μια ρώσικη ομάδα μου διαφεύγει το όνομα της, ειχε θερμοκρασία -4 και ήμουν εκεί εγώ και καμιά 200αρια άλλοι "άρρωστοι" σαν και μένα. Μετα το 81-82 οταν η ομάδα μας άρχισε να μπαίνει στα ρουθούνια του ΠΟΚ και τους έκανε να αναρωτιούνται: να αρχίσουμε να τη φοβόμαστε αυτή την επαρχιακή ομάδα ναι ή όχι; Τελικά κατάλαβαν ότι έπρεπε να αρχίσουν να την φοβούνται, και έτσι και τότε άρχισαν και οι αδικίες απέναντι μας. Τότε όμως δεν τους φοβόμασταν γιατί η ομάδα εκείνη μπορούσε να νικήσει διαιτητές και παράγκες. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, βέβαια αν δεν μας κυνηγούσαν και τότε σίγουρα θα είχαμε 2 πρωταθλήματα και τουλάχιστον 3 κύπελλα. Κι όμως τα τελευταία δυο χρόνια εγώ ο "άρρωστος" ο "κολλημένος". Ο ερωτευμένος, με αυτή την ομάδα, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... και το κακό είναι οτι υπάρχουν και πολλοί άλλοι ρομαντικοί και "κολλημένοι", που σκέπτονται το ίδιο. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΤΑΠΑ ανθρωπάκια όλοι αυτοί οι "νονοί", οι "μαχαιροβγάλτες" οι "λιμοκοντόροι", οι "τυχάρπαστοι", οι πολιτικοί, τα λαμογια, που αφού έφαγαν με την ψυχή τους (αμφιβάλω αν έχουν από αυτή) ΚΑΙ ασέλγησαν πάνω ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΑς ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑς ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑς ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΑΣ. Θυμάμαι Το προφητικό τραγούδι του Σαββόπουλου "Όλη η Ελλάδα ...ατέλειωτη παράγκα", όταν το έβγαλε νέος τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε με τη λέξη παράγκα. (τα τελευταία χρόνια όμως την κατάλαβα πολύ καλα τι σημαίνει). Μετά την τελευταία απόφαση παρωδία της ΕΠΟ (ένωση Ποταπών όντων), ξαναγυρίζουμε πάλι στα ίδια και χειρότερα. Αφού ξέρουμε τα τελευταία 10 χρόνια τον πρωταθλητή Ελλάδος τώρα μάλλον θα ξέρουμε και τους τρεις από τους τέσσερις «εκλεκτούς « που θα πάνε στην Superleague. ΕΙΜΑΙ σίγουρος ότι η ΑΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Φοβάμαι ότι μείναμε μόνοι μας, όπως πάντα και έχουμε να κάνουμε έναν κέρβερο με πάρα πολλά κεφάλια, γι αυτό και αναρωτιέμαι, να πάω στο γήπεδο με τι κίνητρο; Για να "παλέψω" πάλι με τους "Μπέηδες", "Ψωμιαδήδες", "Τσακογιάννιδες", "Πιλάβιους", "Σαρρήδες" και όλη τη Σάρα; Ο αγώνας κύριοι είναι άνισος, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με όλα τα ανθρωποειδή, γιατί είμαστε μόνοι μας. Ας μου πεί κάποιος 5 ομάδες που να είναι υγιής και επαναστάτες σαν την ΑΕΛ, δεν υπάρχουν και αν υπήρχαν σκύψανε το κεφάλι και συμβιβάστηκαν, πουλήθηκαν, φοβήθηκαν. Ακόμα και ο Κύριος Κούγιας που φωνάζει μόλις του τάξουν κάτι θα σταματήσει και αυτός. Οπότε φίλοι Λαρισαίοι προσωπικά πιστεύω, μακάρι να κάνω λάθος, δύο επιλογές μας άφησαν:
1) Να συνεχίσουμε να παλεύουμε μόνοι μας και να αντισταθούμε μόνοι μας.
2) Να μην ξαναπάμε πια στο γήπεδο... την τρίτη επιλογή δεν την αναφέρω καν, γιατί οι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν συμβιβάζονται ποτέ με κατεστημένα και ούτε γλύφουνε και κλαίνε και παρακαλάνε πολιτικούς, σαν κάτι γείτονες μας που έχουν ξευτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα».
Συγγνώμη αν σας κούρασα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top