Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το Σωματείο μας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα
Σύνθετων Αγωνισμάτων Παίδων & Κορασίδων (αθλητές γεννημένοι 95-96) που διεξήχθη σήμερα στο Στάδιο Αλκαζάρ. Οι δύο αθλητές μας που πήραν μέρος στους αγώνες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορίας τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Συγκεκριμένα στο έξαθλο των Παίδων ο Νικόλαος Μασούρας με Προπονητή τον Χρήστο Γκόλτσο, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε όλα τα αγωνίσματα, κατέλαβε την δεύτερη θέση με 2937 βαθμούς. Την ίδια θέση κατέλαβε και στο Πένταθλο των Κορασίδων η Βάγια Ακριβούλη με Προπονητή τον Γιάννη Ακριβούλη. Η νεαρή αθλήτρια παρότι δεν έκανε καλό ξεκίνημα τελικά κατάφερε και πήρε τη δεύτερη θέση με 2133 βαθμούς.
Τα αγωνίσματα στο έξαθλο των Παίδων ήταν:
110 ΕΜΠΟΔΙΑ - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΥΨΟΣ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ - 1000 Ενώ στο πένταθλο των Κορασίδων ήταν: 100 ΕΜΠΟΔΙΑ - ΥΨΟΣ - ΜΗΚΟΣ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ - 600
Η διοίκηση του Σωματείου συγχαίρει τους δύο αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία Στίβου της ΑΕΛ 1964. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία μας στο στάδιο Αλκαζαρ στη Θύρα-3, από τις 5 μ.μ. ως τις 7 μ.μ. και για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα (6973 826490 – VOD, 6972 347652 - WhatsUp). (κ. Λιντέρη Νικόλαο).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top