Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 - παρά το γεγονός ότι δεν φέρει ευθύνη για τις όποιες διαδικασίες
αφορούν στη χρήση της ΑΕΛ VISA και στην ενημέρωση των κατόχων για τη λειτουργία του προγράμματος εντός τρέχοντος έτους (2012) - αναλαμβάνει να αποδώσει στους δικαιούχους φίλους της ομάδας μας τα αντίστοιχα προνόμια , αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός τους. Έτσι, όσοι κάτοχοι της AEL VISA έχουν αποκτήσει προνόμια από τη χρήση της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους που έχουν συλλέξει και να αποκτήσουν τα αντίστοιχα δώρα που ανά κατηγορία προβλέπονται από το πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι που έχουν φτάσει στο όριο των 1.500 πόντων δικαιούνται ένα ετήσιο εισιτήριο διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν 2012-13.
Για τη διαδικασία εξαργύρωσης των πόντων, οι δικαιούχοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κο Λουκά Σάββα στο 6983 337347.
Η διαδικασία ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28/9, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA.
Διευκρινίζεται ότι μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή η εξαργύρωση των πόντων, ούτε η μεταφορά των προνομιών σε άλλη αγωνιστική περίοδο.
Σημειώνεται, τέλος, ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης από τη χρήση της πιστωτικής κάρτας ΑΕΛ VISA παύει, πλέον, να είναι σε ισχύ και διακόπτεται οριστικά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top