Το πρωτάθλημα της Football League αρχίζει την Παρασκευή 28/9, όμως επτά ομάδες
δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα απόν Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το soccerplus.gr «τρύπωσε» στους φακέλους που έχουν καταθέσει οι ομάδες και σας παρουσιάζει τις ελλείψεις που έχουν.

Παναχαϊκή
Η ομάδα της Πάτρας παρουσιάζει πρόβλημα με την μετοχική της σύνθεση. Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Κούγιας. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ που έχει κηρυχθεί έκπτωτος για ένα χρόνο, με απόφαση της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της Παναχαϊκής παρ' ότι έχει παραιτηθεί από πρόεδρος και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του νομικού συμβούλου. Για να πάρει η Παναχαϊκή πιστοποιητικό θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή ο Κούγιας να έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του σε φυσικό πρόσωπο που θα έχει την δυνατότητα να τις αποκτήσει.

Ηρακλής
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει στείλει ερώτημα και περιμένει απάντηση για το ποια ήταν τα ονόματα των παραγόντων της διοίκησης της ΠΑΕ, που αποφάσισαν την διάλυση της και την δημιουργία ερασιτεχνικού σωματείου. Βάσει νόμου τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην διοίκηση του νέου Ηρακλή.

Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα
Για αυτές τις δύο ομάδες δεν έχει ακόμα φτάσει στην ΕΕΑ έγγραφο από την Football League που να λέει ότι εντάσσονται στο πρωτάθλημα της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει έλεγχος.

Γιαννιτσά 
Δεν έχουν καταθέσει μετοχική σύνθεση. Έχουν καταθέσει μόνο φορολογική και ασφαλιστική
ενημερότητα.

Βύζας
Έχει πρόβλημα στην μετοχική σύνθεση.

Θρασύβουλος 
Έχει καταθέσει μόνο φορολογική ενημερότητα και τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top