Tο aelole.gr σας παρουσιάζει συνοπτικά όλα τα βίντεο από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή Ψαχνών σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να δείτε τα video.

*Δείτε τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι «βυσσινί» έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο δείτε τις σημαντικότερες.Δείτε το video εδώ.

*Στο 70ο λεπτό στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή Ψαχνών η ανατροπή του Λουϊς Μπόα Μόρτε συνιστά ορισμό του πέναλτι. Δείτε τη φάση από δύο κάμερες εδώ.

*Με «γιούχα» και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν το ισόπαλο αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης
ΑΕΛ-Ηρακλής Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Δείτε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Αραμπατζής, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ηρακλής Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνης Πριόνας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ηρακλής Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Έκανε τον τραυματία για να κερδίσει... χρόνο για την ομάδα του. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών, Μάριος Σέγκος, καθυστερεί υπερβολικά να βγει από τον αγωνιστικό χώρο και αντικρίζει την κίτρινη κάρτα. Η συνέχεια τον βρίσκει να γκρινιάζει και φωνάζει επίμονα, για να ξαναπεράσει εντός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας πως δεν είχε τίποτα απολύτως! Δείτε το video εδώ.

*Απολαύστε την εξέδρα των Monsters από την αναμέτρηση της ΑΕΛ απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Δείτε πλάνα από τις εξέδρες του AEL FC ARENA στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.

*Δείτε τον απίστευτο λαό της ΑΕΛ. Οι ομορφότερες στιγμές που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΛ στην αναμέτρηση των «βυσσινί» με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δείτε το video εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top