Τα όσα ενδιαφέροντα εκτυλίχθησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης και φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε στο aelole.
Μικρά αλλά ενδιαφέροντα από «Τούμπα».

-17:05 Έφτασε η αποστολή της ΑΕΛ στη «Τούμπα», χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Δρακόντεια, ωστόσο, είναι τα μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη των «βυσσινί». Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός, ότι το πούλμαν της αποστολής συνοδευόταν από δύο κλούβες των ΜΑΤ, οι οποίες αποχώρησαν όταν αυτό έφτασε στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας. Η διοίκηση της ΑΕΛ είχε ζητήσει τα συγκεκριμένα δρακόντεια μέτρα για την αποστολή της ομάδας από την Αστυνομία.
-18:10 Πρώτος για ζέσταμα βγήκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Γιώργος Αμπάρης, με το προπονητικό τιμ.
-Ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο με το θερμόμετρο να δείχνει 19 βαθμούς κελσίου.
-Στον πάγκο των «βυσσινί» έμειναν οι: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Ρέντζας, Κολοβέτσιος.
-Την τελευταία στιγμή ο Μάκης Χάβος έκοψε από την αποστολή τους Κουτσιανικούλης και Κρέσιτς, ενώ προληπτικά θέση στην 18άδα πήρε και ο Γιακουμής, μιας και ο Κρέσιτς χτύπησε στον καρπό του αριστερού του χεριού.
-Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο στάδιο της Τούμπας εδώ.
-Ο Νεκτάριος Πανταζής που βρίσκεται πλέον στην ΑΕΛ ως γυμναστής πέρασε και από τον ΠΑΟΚ στο διάστημα συνεργασίας με τον Παράσχο. Θυμίζουμε ότι δούλεψε και
στην Eθνική Ελλάδος στο τελευταίο κομμάτι του Ρεχάγκελ.
-Περίπου 12.000 θεατές βρέθηκαν στη «Τούμπα» ενώ συνολικά κόπηκαν 9.566 εισιτήρια, οι εισπράξεις ήταν 80.784 ευρώ.
-Πολύ μικρή η παρουσία δημοσιογράφων από την Λάρισα δείγμα της απογοήτευσης και του ενδιαφέροντος που πλέον... δεν υπάρχει.
-Παιδιά από πολλές ακαδημίες βρέθηκαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
-Στην Τούμπα βρέθηκε ο Αμερικανός μάνατζερ, Μανάς, που πριν λίγα χρόνια είχε φέρει σε αγώνα του Ολυμπιακού τον Μαραντόνα.
-Βελτιωτικά έργα έγιναν στον χλοοτάπητα της Τούμπας στην διακοπή που υπήρξε. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ οι υπεύθυνοι του γηπέδου υποστηρίζουν πως στα παιχνίδια των πλει οφ θα είναι πολύ καλύτερος.
-Πολλά τα υβριστικά συνθήματα κατά της ΑΕΛ, από τους φίλους του «δικεφάλου του βορρά».
-Η παράδοση συνεχίστηκε! Παράδοση τείνει να γίνει το 1-0 στους αγώνες του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ καθώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έρχεται για πέμπτη συνεχόμενη φορά.
Retro Game από ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Δείτε αναλυτικά
-Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο, μεταξύ των δύο μονομάχων, σαφώς, υφίστανται. Στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν μάλιστα και από τις δύο πλευρές πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του αντιπάλου. Πρόκειται για τους Βενετίδη, Μελίσση, Αμπουμπακάρι, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη. Δείτε αναλυτικά, "Οι κοινοί παίκτες ΠΑΟΚ και ΑΕΛ" εδώ. Αν και αγωνίστηκαν μόνο Αμπουμπακάρι και Σαλπιγγίδη και αυτοί μπήκαν ως αλλαγή.
-Εντύπωση προκάλεσαν τα πορτοκαλί παπούτσια που φορούσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μάλλον για να φαίνεται καλύτερα από μακριά!
-Εκπρόσωποι μιας αγγλικής και μιας γερμανικής ομάδας είδαν το ματς ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του.
-Όπου την βρίσκει την... εκτελεί, την ΑΕΛ ο Αθανασιάδης που στο 65' μπήκε στον αγώνα, στο 68' πέτυχε το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ των «ασπρόμαυρων» και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Το γράψαμε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε δείτε εδώ.
-Εκτός εαυτού με τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Γούκο του συνδέσμου Ηπείρου, ήταν ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκανέζος, επιτέθηκε φραστικά στο βοηθό γιατί έδωσε ανάποδα το πλάγιο από το οποίο ήρθε και το γκολ του ΠΑΟΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αμπουμπακάρι έχει να αντιμετωπίσει και το φύλλο αγώνα, εξύβριση γράφτηκε.
-77ο λεπτό ο Κανόμπιο παίρνει τη θέση του Μετίν. Ο Τούρκος άσος της ΑΕΛ, στην αλλαγή του έφυγε εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια, κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στο Κωστένογλου.
-Δεν έλειψαν τα νεύρα κατά την αποχώρηση των ομάδων, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα χέρια πιάστηκαν ο Ταλ με τον Βιεϊρίνια, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και κυρίως των Νταμπίζα και Ποικιλίδη τα πνεύματα ηρέμησαν και οι παίκτες μπήκαν στα αποδυτήρια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top