Ήττα που την καταδικάζει σε υποβιβασμό υπέστη στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε, πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ εντός έδρας με 1-0 και ουσιαστικά καταδίκασε την σημερινή του αντίπαλο σε υποβιβασμό, αφού πλέον απέχει πέντε πόντους από την 13η Κέρκυρα που είναι η πρώτη ομάδα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο κακός δαίμονας των «βυσσινί» Στέφανος Αθανασιάδης στο 68ο λεπτό.

Οι φάσεις του αγώνα

8' Φάουλ για την ΑΕΛ που εκτελεί ο Μετίν με τον Τσιμπάμπα να πιάνει την κεφαλιά και τον Χαλκιά να μπλοκάρει.
15' Σουτ του Ίβιτς με την μπάλα να περνάει άουτ.
35' Ο Τσιμπάμπα με πλάτη στην εστία του ΠΑΟΚ, γυρνάει, κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Χαλκιά.
40' Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ με τον Κατσιαρό να κάνει τη σέντρα και τον Κουζέν να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ.
48' Πρώτο σουτ στην επανάληψη με τον Μουσλίμοβιτς να το κάνει και τον Αμπάρη να μπλοκάρει.
68' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Λίνο έκανε την σέντρα και ο Αθανασιάδης λίγο μετά την είσοδό του σκοράρει και κάνει το 1-0 μέσα σε αποθέωση.
70' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Τσιμπάμπα απέναντι από τον Χαλκιά έστειλε την μπάλα άουτ.
89' Δοκάρι για την ΑΕΛ με τον Κανόμπιο να εκτελεί φάουλ, ο Νταμπίζας να πιάνει την κεφαλιά και τον Χαλκιά να διώχνει στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά κόρνερ

ΣΚΟΡΕΡ: 68΄ Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄ Ταλ (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 13΄ Έτο, 73΄ Κοντρέρας - 27΄ Ιγκλέσιας, 45΄+ Κόζακ, 61΄ Τσινμπάμπα, 69΄ Μετίν, 73΄ Κουζέν, 80΄ Ταλ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία (32΄ Αρίας), Βιτόλο (58΄ Σαλπιγγίδης), Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς (65΄ Αθανασιάδης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Έτο

ΑΕΛ: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν (77΄ Κανόμπιο), Πανκράτ (13΄ Μπλάζεκ), Τσινμπάμπα, Κόζακ (61΄ Αμπουμπακάρι), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top