Πόσο δυσαρεστημένος μπορεί να είναι ένας φίλαθλος όταν βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται με το 1,5 πόδι στη Football League, να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο και να νιώθει πως αδικείται από τη διαιτησία;
Οι «βυσσινί» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Η ΑΕΛ, όπως βέβαια και όλες οι ομάδες, έχουν απαίτηση να σφυρίζουν οι διαιτητές αυτά που βλέπουν και τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς, για άλλη μια χρονιά η ομάδα αδικείται. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θα χρειαστεί ένα θαύμα για να μπορέσει να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία. Το aelole συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ΑΕΛ! Το ρεπορτάζ είναι καταγεγραμμένο από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και την 26η αγωνιστική.



ΑΕΛ – Καβάλα 0-0: Τριτσώνης
34ο λεπτό: Ο Μετίν βγάζει μπαλιά για τον Βενετίδη που πλασάρει εύστοχα αλλά το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ λανθασμένα.

Ηρακλής – ΑΕΛ 1-0: Χαραλαμπίδης
82ο λεπτό: Δεν υποδείχθηκε πέναλτι στον Μπλάζεκ, στην εξέλιξη της φάσης αποβλήθηκε ο Ταυλαρίδης.

Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 1-0: Τριτσώνης
44ο λεπτό: Στη φάση του γκολ υπάρχει οφσάιντ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιγκλέσιας επειδή «απώθησε» (όχι χτύπησε), τον Παπάζογλου, σύμφωνα με δήλωση του τελευταίου.

Ολυμπιακός Β. – ΑΕΛ 1-1: Κωνσταντινέας
85ο λεπτό: Ο Μετίν από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ λανθασμένα.

ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-1: Μάνταλος
44ο λεπτό: Κακώς ακυρωθέν ως οφσάιντ- γκολ για την AEΛ. Η AEΛ πετυχαίνει γκολ με τον Κανόμπιο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Βενετίδη που ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ, δεν υποδείχθηκε πέναλτι στον Νταμπίζα σε τράβηγμα του Σιόβα στις καθυστερήσεις.

Εργοτέλης – ΑΕΛ 2-1: Σταθόπουλος
25ο λεπτό: Tο δεύτερο γκολ προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο παίκτης του Εργοτέλη Μπούντιμιρ, ο οποίος στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Ταλ με απευθείας κόκκινη.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Σιδηρόπουλος
11ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη μπάλα με καθαρό φάουλ πάνω στον Κουζέν που δεν καταλογίζεται ποτέ και στην εξέλιξη της φάσης ανοίγει το σκορ.
32ο λεπτό: Ο Κανόμπιο ανατρέπεται από τον Βιεϊρίνια μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ κι ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει. Το ματς συνεχίζεται κανονικά.
89ο λεπτό: Εντός περιοχής ο Κοντρέρας σταματά με το χέρι τη σέντρα του Μακίνουα. Το πέναλτι δεν υποδεικνύεται ποτέ και η ΑΕΛ υποχρεώνεται σε ήττα.

ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-0: Καλόπουλος
10ο λεπτό: Από μακριά σουτάρει ο Σκόκο αποκρούει ο Αμπάρης και η μπάλα φθάνει στον Μπλάνκο που σουτάρει από κοντά και κάνει το 1-0 ενώ δίπλα του ο Λυμπερόπουλος που έκανε κίνηση προς την μπάλα ήταν οφσάιντ. Το γκολ κακώς μέτρησε.

63ο λεπτό: Δεν έδειξε ως έπρεπε δεύτερη κίτρινη σε βίαιο μαρκάρισμα του Μάκου στον Μπλάζεκ που είχε ως αποτέλεσμα ο Τσέχος να αποχωρήσει, λόγω τραυματισμού,
77ο λεπτό: Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κανόμπιο, έδειξε υπερβολική αυστηρότητα στον Κανόμπιο για ένα απλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.
88ο λεπτό: Ο Δέλλας τροφοδοτεί τον Μπλάνκο που φεύγει από θέση οφσάιντ που δεν υποδεικνύεται από τον βοηθό, κάνει σέντρα στον Δέλλα και από κοντά κάνει το 3-0.


ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1: Σπάθας
54ο λεπτό: Πέναλτι δεν δίνει ο Σπάθας στην ΑΕΛ, όταν ο Ουρτάδο γκρέμισε τον Μετίν. Ο Πειραιώτης διαιτητής, όμως, έκλεισε τα μάτια και είπε «παίζετε»! Ο Ιμπαγάσα επιτίθεται εναντίον φίλου της ΑΕΛ, αλλά ο Σπάθας δεν τον αποβάλει. Απίστευτη ήταν και η απόφαση του διαιτητή να δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεων! Στα μέσα του δευτέρου μέρους, υπήρξε εξάλεπτη διακοπή λόγω αψιμαχιών ενώ αν συμπεριλάβουμε και το ότι έγιναν όλες οι αλλαγές, κανονικά ο έξτρα χρόνος θα έπρεπε να είναι στα εννιά λεπτά...


Καβάλα - ΑΕΛ 1-0: Καλόπουλος
18ο λεπτό: Ο Τόμασιτς έχασε την μπάλα από τον Κουζέν, ο επιθετικός της ΑΕΛ ανατράπηκε από τον αμυντικό της Καβάλας. Φωνές της ΑΕΛ ο Καλόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ του Κουζέν ενώ έβγαινε τετ α τετ, με τους «βυσσινί» να διαμαρτύρονται για φάουλ του Τόμασιτς στον Γκαμπονέζο, κάτι που θα σήμαινε την αποβολή με κόκκινη κάρτα του πάικτη της Καβάλας.


Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-0: Αμπάρκιολη
73ο λεπτό: Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Μακρής βρίσκει με εκπληκτική πάσα τον Μαζνόφ μέσα στην περιοχή και αυτός με προβολή νικάει τον Τσοντοφάλσκι και κάνει το 1-0. Το γκολ της Κέρκυρας δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς η φάση ξεκινάει μετά από φάουλ στον Ιγκλέσιας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.


ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 2-1: Παππάς
62ο λεπτό: Η ΑΕΛ βρήκε δίχτυα με τον Σίμιτς, όμως το γκολ δεν μέτρησε, λόγω υπόδειξης για οφ σάιντ. Πάντως, ο παίκτης φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό. Το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ λανθασμένα.

Αστέρας Τρ. - ΑΕΛ 1-1: Μάνταλος
3ο λεπτό: Ο Ροτζέριο σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε με πολλή δύναμη τον Νταμπίζα στο κεφάλι χωρίς ο Μάνταλος να δείξει τίποτα, ενώ θα έπρεπε να έχει δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι «βυσσινί» αναγκάζονταν να παίζουν κάθε λίγο και λιγάκι με παίκτη λιγότερο, αφού ο Νταμπίζας έβγαινε συνεχώς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς μάτωνε το μέτωπο του.


ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-2: Τριτσώνης
28ο λεπτό: Ο διαιτητής Τριτσώνης αρνείται καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Τσιμπάμπα. Έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα αφού ο Ντολεζάι κάνει καθαρά φάουλ στον Κονγκολέζο.

60ο λεπτό: Ωραίο γέμισμα του Άλβαρεζ, ο Τσοντοφάλσκι έχει βγει από την εστία του, πρώτη κεφαλιά από τον Μάρτιν, η μπάλα καταλήγει στον Μπρέσκα και δεν χάνει την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Βόλο απέναντι σε κενό τέρμα! Το ριπλέι δείχνει πως ο Σλοβάκος είναι οφσάιντ, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού καλύπτεται μόνο από έναν παίκτη μιας και ο Τσοντοβάλσκι έχει κάνει έξοδο. Το γκολ κακώς μέτρησε.


ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-0: Παμπορίδης
55ο λεπτό: Λάθος υπόδειξη του επόπτη Καρσιώτη, όταν και «έκοψε» λανθασμένα τον Τσιμπάμπα που σκόραρε.


Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-1: Παππάς
8ο λεπτό: Γκολ πετυχαίνει η ΑΕΛ με τον Πανκράτ, αλλά ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ του Κούλιτς.
31ο λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο Πανιώνιος, σε μία φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ! Ωραία ενέργεια του Κοντοέ που μπαίνει μέσα στην περιοχή και βρίσκεται στο έδαφος από διεκδίκηση με τον Ιγκλέσιας. Ο διαιτητής έδειξε κακώς το σημείο του πέναλντι, δεν υπήρχε παράβαση, ενώ ο Ιγκλέσιας παίρνει την κίτρινη κάρτα.
75ο λεπτό: Φωνές της ΑΕΛ για το φάουλ από το οποίο έγινε το 3-1 του Πανιωνίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top