Οι απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου απαιτούν άριστη γνώση του. Πράγμα όμως το οποίο δεν διαθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης. Έτσι, με τον ερχομό του στο κάμπο και στα διοικητικά δρώμενα των «βυσσινί», το καλοκαίρι του 2004, έφερε μαζί του, συνεργάτες του από τον Ηλυσιακό, γνώστες του αντικειμένου.
Τα πρώτα χρόνια η ομάδα είχε μια επιτυχημένη πορεία, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, που κατάφερε μάλιστα να το κατακτήσει, το Μάϊο του 2007 και φυσικά μετέπειτα με μια καλή πορεία στο τότε, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Κάπου εκεί όμως οι συνεργάτες του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν, άλλοι για αδιευκρίνιστους λόγους και άλλοι για να κάνουν καριέρα, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος του. Από εκεί ξεκινάει και η πτώση της ΑΕΛ, μπορεί στην αρχή να μην φάνηκε, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έγινε ορατή από όλους.

Πάμε να δούμε επτά λάθη που έκανε ο Κώστας Πηλαδάκης:
1 Άφησε την ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή, που είναι απαραίτητος, ακόμα και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών!
2 Έγινε λάθος προγραμματισμός στις μεταγραφές, ήρθαν παίκτες «κράχτες», χωρίς όμως να έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.
3 Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές.
4 Δεν έκανε σωστή επιλογή των νέων συνεργατών, ακόμη και του γυμναστή!
5 Έδινε στον εκάστοτε προπονητή, και το πόστο του τεχνικού διευθυντή μαζί, δηλαδή να αποφασίζει για παίκτες και τεχνικό επιτελείο, χωρίς να ειναι η δουλειά του!
6 Άφησε την ομάδα απροστάτευτη σε θέματα διαιτησίας.
7 Ανέβασε τον «πήχη» ψηλά το καλοκαίρι του 2010, εν όψει της είσοδο της ομάδας στο νέο της «σπίτι» AEL FC ARENA, χωρίς όμως να φροντίσει να την στελεχώσει κατάλληλα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top