Στο ίδιο έργο θεατές γι' άλλη μια χρονιά. Εκεί που νομίσαμε πως οι φωνές και οι δηλώσεις κατά της διαιτησίας θα ήταν φέτος μειωμένες, δυστυχώς, γι' άλλη μια φορά, έχουμε το ίδιο σκηνικό. Στις τάξεις της ΑΕΛ έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Η ΑΕΛ, όπως βέβαια και όλες οι ομάδες, έχουν απαίτηση να σφυρίζουν οι διαιτητές αυτά που βλέπουν και τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς, για άλλη μια χρονιά η ομάδα αδικείται και αυτό θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Το ρεπορτάζ είναι καταγεγραμμένο από την 2η αγωνιστική μέχρι και την 15η αγωνιστική. Η ΑΕΛ αδικήθηκε σε τουλάχιστον 9 αγώνες κι αυτό είναι δείγμα της αντιμετώπισης που έχει από την ΚΕΔ και τους αρμόδιους της διαιτησίας. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στην τελευταία θέση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου η ομάδα να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Υπάρχει αισιοδοξία από παίκτες και τεχνικό επιτελείο πως τελικά ο ΑΕΛ θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία.



ΑΕΛ – Καβάλα 0-0: Τριτσώνης
34ο λεπτό: Ο Μετίν βγάζει μπαλιά για τον Βενετίδη που πλασάρει εύστοχα αλλά το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ λανθασμένα.

Ηρακλής – ΑΕΛ 1-0: Χαραλαμπίδης
82ο λεπτό: Δεν υποδείχθηκε πέναλτι στον Μπλάζεκ, στην εξέλιξη της φάσης αποβλήθηκε ο Ταυλαρίδης.

Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 1-0: Τριτσώνης
44ο λεπτό: Στη φάση του γκολ υπάρχει οφσάιντ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιγκλέσιας επειδή «απώθησε» (όχι χτύπησε), τον Παπάζογλου, σύμφωνα με δήλωση του τελευταίου.

Ολυμπιακός Β. – ΑΕΛ 1-1: Κωνσταντινέας
85ο λεπτό: Ο Μετίν από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ λανθασμένα.

ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-1: Μάνταλος
Κακώς ακυρωθέν ως οφσάιντ- γκολ για την AEΛ. Η AEΛ πετυχαίνει γκολ με τον Κανόμπιο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Βενετίδη που ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ, δεν υποδείχθηκε πέναλτι στον Νταμπίζα σε τράβηγμα του Σιόβα στις καθυστερήσεις.

Εργοτέλης – ΑΕΛ 2-1: Σταθόπουλος
το δεύτερο γκολ προήλθε από πέναλτι που κέρδισε ο παίκτης του Εργοτέλη Μπούντιμιρ, ο οποίος ήταν οφσάιντ. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Ταλ με απευθείας κόκκινη.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Σιδηρόπουλος
11ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη μπάλα με καθαρό φάουλ πάνω στον Κουζάν - που δεν καταλογίζεται ποτέ - και στην εξέλιξη της φάσης ανοίγει το σκορ.
32ο λεπτό: Ο Κανόμπιο ανατρέπεται από τον Βιεϊρίνια μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ κι ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει. Το ματς συνεχίζεται κανονικά.
89ο λεπτό: Εντός περιοχής ο Κοντρέρας σταματά με το χέρι τη σέντρα του Μακίνουα. Το πέναλτι δεν υποδεικνύεται ποτέ και η ΑΕΛ υποχρεώνεται σε ήττα».

ΑΕΚ – ΑΕΛ 4-0: Καλόπουλος
10ο λεπτό: Από μακριά σουτάρει ο Σκόκο αποκρούει ο Αμπάρης και η μπάλα φθάνει στον Μπλάνκο που σουτάρει από κοντά και κάνει το 1-0 ενώ δίπλα του ο Λυμπερόπουλος που έκανε κίνηση προς την μπάλα ήταν οφσάιντ.

88ο λεπτό: Ο Δέλλας τροφοδοτεί τον Μπλάνκο που φεύγει από θέση οφσάιντ που δεν υποδεικνύεται από τον βοηθό, κάνει σέντρα στον Δέλλα και από κοντά κάνει το 3-0.


ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1: Σπάθας
54ο λεπτό: Πέναλτι δεν δίνει ο Σπάθας στην ΑΕΛ, όταν ο Ουρτάδο γκρέμισε τον Μετίν. Ο Ιμπαγάσα επιτίθεται εναντίον φίλου της ΑΕΛ, αλλά ο Σπάθας δεν τον αποβάλει. Απίστευτη ήταν και η απόφαση του διαιτητή να δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεων! Στα μέσα του δευτέρου μέρους, υπήρξε εξάλεπτη διακοπή λόγω αψιμαχιών ενώ αν συμπεριλάβουμε και το ότι έγιναν όλες οι αλλαγές, κανονικά ο έξτρα χρόνος θα έπρεπε να είναι στα εννιά λεπτά...
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top