Το AEL FC ARENΑ είναι κατά γενική ομολογία το καλύτερο γήπεδο στη Super League. Είναι, όμως, και η χειρότερη έδρα, αφού η ΑΕΛ σε τρία παιχνίδια μετράει τρεις ήττες και έναν αποκλεισμό. Παιχνίδι της τύχης; Κακό timing; Μέτρια ομάδα; Λίγο απ' όλα θα μπορούσε να απαντήσει κανείς. Η ΑΕΛ μπήκε στο καινούριο της σπίτι, αλλά το ποδαρικό έγινε με το... αριστερό και έμειναν μόνο οι δάφνες του καλύτερου γηπέδου της Super League. Ο Κώστας Πηλαδάκης έριξε το βάρος στη δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας φέτος το καλοκαίρι. Δεν περίμενε, ωστόσο, ότι η ομάδα θα παρουσιαζόταν τόσο κακή. Δυστυχώς για την ΑΕΛ η εικόνα της ομάδας είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή του AEL FC ARENA. Το “παλάτι του κάμπου” έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για την ΑΕΛ, που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Το ξεκίνημα στο καινούργιο γήπεδο δεν ήταν το ιδανικό. Τα... εγκαίνια του νέου γηπέδου έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ είχε φρικτά παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην ARENA και η γιορτή έμεινε να περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Η 15η αγωνιστική έφτασε και η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό. Η ευκαιρία για να... ξορκίσει τη ΄γκαντεμιά” χάθηκε, με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής από το γήπεδο.
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, οι οπαδοί της ΑΕΛ γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο, περιμένοντας το... δώρο της ομάδας τους. Μάταια. Η ΑΕΛ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 και αποκλείστηκε από το κύπελλο. Απολογισμός; Τρία παιχνίδια, τρεις ήττες και ένας αποκλεισμός για την ΑΕΛ στο καινούργιο γήπεδο, που δεν έγινε αυτό που λέμε... έδρα.
Και το ερώτημα είναι, μπορεί το 2011 να φέρει αλλαγή στα δεδομένα; Στο γράμμα του στον Άγιο Βασίλη ο Πηλαδάκης σίγουρα αυτό θα ζήτησε...

soccerplus
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top