Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος της AEΛ Ματιας Ιγκλέσιας, μίλησε στον "ΑΘΗΝΑ 9.84" για τον δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το δικό του μέλλον στην ομάδα.










Για το κλίμα στην ομάδα, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Είναι θετικό. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει. Πιστεύω ότι έδωσε μια πολύ καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών -μεταξύ των οποίων και το δικό μου-, ωστόσο, τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Έχουμε πολλή όρεξη και θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό, πάντως, είναι πως η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει τον εαυτό της, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι συμπαγής. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι".

Για το νέο γήπεδο της ομάδας, που εγκαινιάζεται στις 23 Νοεμβρίου: "Η αλήθεια είναι, ότι είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία. Θέλουμε να βρεθούμε εκεί, τόσο εμείς όσο και ο κόσμος της ομάδας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο για όλους, καθώς η ΑΕΛ έχει πολλούς φίλους και από το Δεκέμβρη θα αγωνίζεται εκεί. Επίσης, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πρόκειται για ένα πανέμορφο γήπεδο".

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: "Δεν θα έλεγα ότι είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Αν κάποιος δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας, θα διαπιστώσει ότι έχει παίξει πολύ καλά, αλλά δεν είχε αρκετή τύχη για να πάρει τη νίκη. Σε ελάχιστα παιχνίδια από όσα παίξαμε, αξίζαμε να χάσουμε. Αντίθετα, στα περισσότερα αξίζαμε να κερδίσουμε και γι' αυτό μας έχει μείνει μια πικρή γεύση, όπως συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Άρη, όπου μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Όμως, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με την ίδια νοοτροπία, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα".

Για το μέλλον του στην ΑΕΛ: "Πέρυσι, ο τραυματισμός μου με είχε αφήσει εκτός δράσης και δεν κατάφερα να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Φέτος, όμως, βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα και μπορώ να προσφέρω. Θα παραμείνω στην ΑΕΛ για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το 2012, οπότε λήγει το συμβόλαιό μου. Δεν σκέφτομαι να φύγω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ. Στο μέλλον, θα δούμε τι θα γίνει, αλλά προς το παρόν το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στην ΑΕΛ".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top