Κοντά στην ΑΕΛ φαίνεται να είναι ο Αντόνιο ντε Νίγκρις. Η Αγκαραγκουσού δεν είχε πρόβλημα να τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί», όμως προσπαθούσε να γλιτώσει κάποια χρήματα που του χρωστά, ο παίκτης και το τουρκικό κλαμπ τα βρήκαν στα... μισά για τα 250.000 που του οφείλονταν και μένει ελεύθερος.
Kαθώς η ομάδα και ο παίκτης προχώρησαν σε συμβιβασμό. Μετά από την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος της απόκτηση του Μεξικανού από την ΑΕΛ, που περίμενε και δείχνει να δικαιώνεται για την περίπτωση του 31χρονου διεθνή επιθετικού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λατινοαμερικάνος στράικερ τα έχει βρει με τον ελληνικό σύλλογο για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αντόνιο Ντε Νιγκρίς η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινώσει η ΑΕΛ.
Ο διεθνής στράικερ (17 συμμετοχές, 4 γκολ), που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολλές ομάδες, φτάνοντας να παίξει μέχρι και στην... Κίνα. Ξεκίνησε τη σεζόν στην Γκαζιαντεσπόρ, αλλά το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ανκαραγκουτσού. Συνολικά στα 31 ματς που έπαιξε πέρυσι πέτυχε 14 γκολ, τα οποία πανηγυρίζει πάντα φορώντας... μάσκα!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top