Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ-Εργοτέλη, το aelole.gr έψαξε και βρήκε
παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν από την πλευρά του Εργοτέλη. Πρόκειται για τους Σωκράτη Ευαγγέλου, Βασίλης Ρέντζα.

Ηλίας Κυριακίδης
Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στην Aθήνα στις 5 Αυγούστου του 1985. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Ιωνικού την σεζόν 2002-2003 όπου έμεινε για 3 χρόνια. Το 2005 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕΚ όπου έμεινε για 2 χρόνια, σημειώνοντας 21 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος πήγε στους «βυσσινί» το καλοκαίρι του 2007 από την ΑΕΚ και φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας του Κάμπου» για 3 χρόνια, έχοντας συνολικά 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 2 γκολ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη για δύο σεζόν έχοντας 28 συμμετοχές. Από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Βασίλης Ρέντζας
Ο Βασίλης Ρέντζας γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του με τη φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, από όπου έμεινε ελεύθερος. Το καλοκαίρι του 2011 πηγαίνει στον Εργοτέλη, ομάδα που ανήκει μέχρι σήμερα.

Σωκράτης Ευαγγέλου
Ο Σωκράτης Ευαγγέλου γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου το 1993, στη  Γερμανία, έκανε τα πρώτα  του βήματα  σε ηλικία 4 ετών στην Ακαδημία της Άουγκσμπουργκ, εκεί όπου έμεινε μέχρι το 2006, χρονιά που επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον ίδιο να αγωνίζεται απ’ όλα σχεδόν τα τμήματα της ΑΕΛ (προπαιδικό, παιδικό, U-17), το καλοκαίρι του 2010 μάλιστα πήρε μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΛ U-20. Στην συνέχεια δόθηκε στην ομάδα της Μελιβοίας, με το Φιλοκτήτη Μελιβοίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 34 γκολ στο Α' Τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας. Το καλοκαίρι του 2011 μετακομίζει στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top