Δείτε την απάντηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ για
παραχώρηση θύρας φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League.

Κύριοι,
1) Σε απάντηση της (β) σχετικής επιστολής, σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ δεν δύναται να σας παραχωρήσει θύρα για την φιλοξενία των φιλάθλων σας για τους παρακάτω λόγους:
α) Το αίτημα σας για παραχώρηση θύρας γίνεται εκπρόθεσμα τρείς (3) μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, σε παρέκκλιση του άρθρου 8 της (α) σχετικής εγκυκλίου της Διοργανώτριας.
β) Τα μέτρα ασφαλείας για το συγκεκριμένο αγώνα σε συνεργασία με την οικεία Αστυνομική Αρχή, έχουν σχεδιασθεί χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων, λόγω μη έγκαιρης γνωστοποίησης του αιτήματος σας. Τα στοιχεία του προσωπικού ασφαλείας που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα, έχουν ήδη αποσταλλεί στους αρμόδιους φορείς, τηρώντας τα προβλεπόμενα του Άρθρου 9 του νέου αθλητικού Νόμου 4049/2012 (που αναφέρει ότι πρέπει να γνωστοποιούνται οι καταστάσεις του προσωπικού ασφαλείας τουλάχιστον 48 ώρες πρίν τη διεξαγωγή του αγώνα). Κατόπιν των ανωτέρω και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, που προκύπτει τόσο από την βαθμολογική του σημασία, όσο και από την αντιπαλότητα των φιλάθλων των δύο (2) ομάδων, η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων σας και δεν θα σας παραχωρήσει εισιτήρια, τα οποία έχουν εκδοθεί και θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους μας.
2) Παρόλο που η συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους της Διοίκησης μας, στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν απαράδεκτη, όπου δέχτηκαν κανονική επίθεση, τόσο φραστική όσο και σωματική, από οπαδούς σας αλλά και από άτομα που ευρίσκονταν στα booth των επισήμων, σε συνέχεια των απρόκλητων επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον μεταξύ μας φιλικό αγώνα προετοιμασίας το καλοκαίρι, σας διαβεβαιώνουμε ότι η αποστολή της ομάδος σας και οι εκπρόσωποι της λίστας, θα τύχουν άψογης φιλοξενίας, όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα στο γήπεδο μας. Συγκεκριμένα θα σας παραχωρήσουμε κατάλληλο χώρο(booth) για την φιλοξενία των εκπροσώπων της Διοίκησης και θα φροντίσουμε για την ασφάλεια των υπολοίπων μελών της λίστας σας.
Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top