Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Νέοι της ΑΕΛ χάνουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Την
προηγούμενη αγωνιστική στην Κατερίνη ισοφαρίστηκαν στο 90ο λεπτό και σήμερα στα Δένδρα έχασαν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Τελικό 2-2 με αντίπαλο τον Ηρακλή και με το τελικό σκορ να θεωρείται πλασματικό βάσει της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών που κατέγραψαν οι «βυσσινί» του Κώστα Τσότσου.Ξεκίνημα με ψυχρολουσία. 0-1 μόλις στο 8’ με γκολ του Αλεξίου στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα, όμως, ο αγώνας ήταν ένας διαρκής μονόλογος των Νέων της ΑΕΛ. Στο 35’ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τάσος Κρητικός, σημείωσε το 9ο φετινό του γκολ (σε 14 αγώνες) μετά από πάσα του Γαρυφαλλόπουλου ισοφαρίζοντας το σκορ. Στο 40’ ο Περδίκης έχασε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία να νικήσει τον Παπαδόπουλο σχεδόν εξ επαφής. Στο 41’ από κόρνερ του Καλφούντζου ο σκόρερ Κρητικός μόνος στη μικρή περιοχή πιάνει κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 45’ από μπαλιά του Τσιρογιάννη ξανά ο Κρητικός μόνος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, σουτάρει άουτ. Στο 57’ ο Κρητικός και πάλι κάνει καταπληκτική κούρσα από τη μία εστία στην άλλη, αλλά το πλασέ προ του γκολκίπερ του Ηρακλή φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 62’ ο Κρητικός δίνει την ασίστ και ο Καμπέρης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-1. Στο 76’ ο Κρητικός ξανά βγαίνει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά δεν κατορθώνει να τον νικήσει και να «καθαρίσει» το ματς. Έτσι ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύεται στο 84’, όταν  από αναταραχή στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ ο Λέκος ισοφαρίζει 2-2. Οι τεράστιες ευκαιρίες των «βυσσινί», όμως, δεν σταματούν. Στο 84’ μόνος ο Γαρυφαλλόπουλος στο ύψος της μικρής περιοχής πιάνει κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 86’ ο Τσιλούλης χάνει μοναδική διπλή ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής. Την πρώτη νικιέται από τον Παπαδόπουλο και τη δεύτερη από τα πόδια των αμυντικών. Κι ερχόμαστε στις καθυστερήσεις, όπου ο Τσιλούλης με παλικαρίσια προσπάθεια περνάει τρεις αντιπάλους και κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ, χωρίς να καταφέρει να χαρίσει – έστω στην εκπνοή του αγώνα – στην ομάδα του αυτό που άξιζε.

ΑΕΛ: Μάλτζαρης, Γκαλίτσιος, Κορομηλάς, Καμπέρης (72’ Κίτσιος), Γαρυφαλλόπουλος, Σενκάι, Περδίκης (82’ Νασιάκος), Κρητικός, Καλφούντζος, Τσιλούλης, Τσιρογιάννης (72’ Παπαδόπουλος)

Ηρακλής: Παπαδόπουλος Γ., Μουχάλης, Λεφίδης (63’ Παπαδόπουλος Δ.), Λαβίδας, Λέκος, Στεφανίδης, Σαράφογλου, Φεντάνης (85’ Σταφυλίδης), Αλεξίου, Μαυρίδης (79’ Αποστολίδης), Θόριαν.

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική (09-10/03)
Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Γαζώρου 2-1
ΑΕΛ-Ηρακλής 2-2
Καβάλα-Νίκη Βόλου 5-0
Πιερικός- Δόξα Δράμας 0-2
Καλλονή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 5-1
Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 4-1

Βαθμολογία (16 αγώνες)

Πανσερραϊκός 41
ΑΕΛ 30
ΑΕΛ Καλλονής 29
Εθνικός Γαζώρου 28
Ολυμπιακός Βόλου 27
Καβάλα 27
Ηρακλής 24
Δόξα Δράμας 18
Πιερικός 15
Αναγέννηση Επανομής 12
Αναγέννηση Γιαννιτσών 9
Νίκη Βόλου 7
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top