Επιστολή-απάντηση με αφορμή την ανακοίνωση των φίλων της ΑΕΛ, Street Gang
απέστειλε o Γενικός Αρχηγός και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, Δημήτρης Τσακμακίδης.

Αναλυτικά
Απέστειλα χθες Πέμπτη 7/2 στην ιστοσελίδα streetgang1aelhooligans επιστολή-απάντηση για την ανάρτηση της 6/2, αλλά μία μέρα μετά η επιστολή μου δεν έχει δημοσιευθεί. Επειδή θεωρώ ότι το σωστό είναι  με κάποιο τρόπο να ακουστεί και η δική μου θέση, αποστέλλω την απαντητική μου επιστολή προς εσάς, την ιστοσελίδα aelole.gr, μιας και είχατε δημοσιεύσει την ανάρτηση της ιστοσελίδας streetgang1aelhooligans της 6ης Φεβρουαρίου.

Η επιστολή μου έχει ως εξής:
Όσες επιστολές δεν έχω γράψει μέχρι τώρα στη ζωή μου, φαίνεται πως θα τις γράψω όλες μαζί. Πίστευα ότι η οι πράξεις του καθενός είναι αρκετές για να καταδείξουν την αλήθεια. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς δυσκολία διαστρεβλώνουν γεγονότα και θεωρούν ότι η μη αντίδραση είναι αδυναμία. Προφανώς, λοιπόν, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Ευτυχώς ο κόσμος της ΑΕΛ δεν είστε εσείς. Είστε ένα απειροελάχιστο κομμάτι του, το οποίο καθοδηγείται από ευτελή συμφέροντα. Ξέρω ποια είναι αυτά και ποιοι κρύβονται από πίσω. Να είστε σίγουροι.
Δεν το παίζω πρόεδρος,  ούτε θέλω να περιαυτολογήσω. Τα γεγονότα παραθέτω για να ξεκαθαρίσουν ένα-δυο ζητήματα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αναλύσω τα πάντα, γιατί πολύ απλά σε όσα γράφετε δεν υπάρχουν επιχειρήματα παρά μόνο χαρακτηρισμοί.
Το ζήτημα της προσφυγής είναι το μόνο που μπορείτε να «χρησιμοποιήσετε» για να πετάξετε λάσπη εναντίον μου, και κατ' επέκταση εναντίον της ομάδας και το κάνετε θεωρώντας ότι θα θορυβηθώ. Και νομίζετε ότι μπορείτε να με σπιλώσετε γιατί είτε δεν γνωρίζετε την αλήθεια, είτε γιατί τη διαστρεβλώνετε σκόπιμα και τη φέρνετε στα μέτρα σας.
Για την ιστορία, η συμφωνία με την τότε διοίκηση της ομάδας ήταν να παίξω ακόμη 6 μήνες χωρίς να πάρω χρήματα και στη συνέχεια να μείνω ελεύθερος. Η τότε διοίκηση προσπάθησε να με κρατήσει  παρά  τη συμφωνία και παραδέχομαι ότι  ο χειρισμός μου ήταν λάθος. Αποκρύπτετε, όμως, το γεγονός ότι την προσφυγή την απέσυρα  αμέσως και τα χρήματα τα οπαία τελικώς χάρισα ήταν 4.5 εκατομμύρια δρχ όταν ο μισθός ήταν 65000δρχ, ενώ δεν πίεσα  ποτέ την ομάδα με -3 βαθμούς κλπ. Απλά τηρήθηκε η συμφωνία και έμεινα ελεύθερος.
Όπως αποκρύπτετε το γεγονός ότι ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμουν αρκετά χρόνια στην ομάδα χωρίς ουσιαστική αμοιβή, δείχνοντας έμπρακτα ότι η σχέση μου με την ΑΕΛ δεν ήταν αμιγώς επαγγελματική.
Δέχτηκα με τιμή και αυταπάρνηση την πρόταση του Κ. Πηλαδάκη να βοηθήσω σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή από ένα άλλο πόστο, έκανα και κάνω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ΠΑΕ μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστώ  προβλήματα που βρήκα ερχόμενος στην ομάδα και χωρίς ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσω τη δύσκολη κατάσταση ως δικαιολογία. Έμεινα κοντά στην ομάδα ακόμη και σε μια εξαιρετικά δύσκολη προσωπική στιγμή, που εύχομαι να μην ζήσει κανείς. Ούτε αυτό σας συμφέρει να το πείτε.
Ίσως γιατί δεν σας προσέγγισα, ούτε σας χρησιμοποίησα και ούτε πρόκειται να κάνω όπως σας χρησιμοποιούν άλλοι για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα της ΑΕΛ.  Ή δεν το έχετε καταλάβει ή είστε συνένοχοι σ' αυτό.
Είμαστε απέναντι κι αυτό είναι λυπηρό γιατί η ομάδα τους έχει ανάγκη όλους.
Αποφεύγω να κάνω χαρακτηρισμούς όπως εσείς, γιατί έχω επιχειρήματα και υπογράφω με ονοματεπώνυμο. Δεν κρύβομαι πίσω από κουκούλες και λεζάντες. Όταν αποφασίσετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο ίσως να είναι καλύτερα. Όχι για μένα. Για την ΑΕΛ.
Δημήτρης Τσακμακίδης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top