Νίκη με παλικαρίσιο τρόπο και ανατροπή πέτυχε η ΑΕΛ επί του Απόλλων Σμύρνης με 2-1
στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο AEL FC ARENA. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ΑΕΛ καθώς στη πρώτη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού ο Απόλλων Σμύρνης ευτύχησε να προηγηθεί μετά από φάουλ και κεφαλιά του Δεληζήση στο 57 λεπτό. Η πίεση άρχισε να γίνεται εντονότερη από πλευράς ΑΕΛ και οι "Βυσσινί" έφτασαν στην ισοφάριση με το Ζεκίνια που με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρά. Το 2-1 δεν άργησε να έρθει στο 68' μετά από πάσα του Παπαγεωργίου ο Τσιμπάμπα με σουτ έκανε το τελικό 2-1. Στο 95' έχασε πέναλτι ο Απόλλων Σμύρνης με το Δεληζήση, απέκρουσε ο Σέρεμετ και μετά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι βυσσινί τέλειωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Παπαγεωργίου που αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα στην φάση του πέναλτι, καθώς έκανε χέρι.

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (46' Ζουρούδης), Πόνσε (76' Καρανίκας), Χασομέρης, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (90+1' Γιώτας).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου, Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Διαμαντίδης, Κατσίκης (75' Κύργιας), Καμαρά (86' Λεοντίου), Καραμαλίκης, Διαμάντης, Μανιάς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top