Εκτός έδρας "φιλική" νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΛ, στο δημοτικό
στάδιο Τρικάλων, επί της τοπικής ομάδας με σκορ 3-1, στα πλαίσια της προετοιμασίας των βυσσινί, εν όψει της έναρξής της Football League. Το τελικό σκορ 3-1 αντικατοπτρίζει και την διαφορά ποιότητας και κατηγοριών των δύο ομάδων. Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, έχασε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επανάληψη ο έμπειρος επιθετικός της ΑΕΛ, Θανάσης Τσίγκας, που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή στο 46'. Στο 59' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, ύστερα από ανατροπή του Δεινόπαπα από τον Ανδρέου. Την εσχάτη τον ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζεκίνια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Ο Δ. Τεντολούρης των Τρικάλων ανατράπηκε από τον Μπλέντι στο 71' και κέρδισε το πέναλτι. Ο Α. Τεντολούρης το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1. Ο Νεμπεγλέρας με σουτ έκανε το τελικό 3-1 στο 83'.

Οι φάσεις του αγώνα
4ο: Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο παιχνίδι. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Ραπτάκη, ο Ζαφείρης αποκρούει με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
14ο: Σουτ του Μηνά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
23ο: Σουτ του Μηνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Σέρεμετ.
28ο: Σέντρα σουτ του Παπαγεωργίου από τα δεξιά, με δυσκολία ο Ζαφείρης σε κόρνερ.
29ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Σκόνδρα στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
31ο: Εξαιρετική προσποίηση και διαγώνιο σουτ του Ζεκίνια μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Ζαφείρης.
46ο: 0-1 η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Θανάση Τσίγκα. Λάθος του Ζαφείρη, ο Σιατραβάνης κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, πασάρει και με κοντινή προβολή ο Τσίγκας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
53ο: Ωραίο σουτ του Δεινόπαπα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
59ο: 0-2 για την ΑΕΛ. Ο Ζεκίνια εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Δεινόπαπας.
64ο: Σουτ του Παππά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ.
66ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ για να πετύχει 3ο γκολ. Ο Νεμπεγλέρας κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και δίνει στον Ζεκίνια, αυτός κάθετη στον Τσίγκα, ο οποίος μπαίνει μόνος στην περιοχή, πλασάρει υπό την πίεση του Παπαγιαννόπουλου, αλλά η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρουσιαμάνη.
71ο: 1-2. Τα Τρίκαλα μειώνουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Τεντολούρη. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μπλέντι με κράτημα στον Δ. Τεντολούρη.
76ο: Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ρουσιαμάνης.
83ο: 1-3 για την ΑΕΛ με κοντινό πλασέ του Νεμπεγλέρα, μετά από ωραία κούρσα και γύρισμα του Ζεκίνια από τα αριστερά
90ο: Κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Λαφαζάνης αποκρούει εντυπωσιακά

Τρίκαλα: Ζαφείρης (50’ Ρουσιαμάνης / 84’ Λαφαζάνης), Μηνάς (48’ Κεραμάς / 83’ Ευαγγέλου), Παπαγιαννόπουλος (78’ Ευσταθίου), Πολυζόπουλος (79΄Μεσιακάρης), Ανδρέου, Στάμος, Κεφαλάς (46’ Τζοβάρας), Τεντολούρης Δ. (79’ Μαντζάνας), Παππάς (67’ Τσιγαρίδας), Τεντολούρης Α. (75’ Μόκκας), Καραϊσκος (63’ Νάκου).

ΑΕΛ: Σέρεμετ (57’ Γκόντα), Παπαγεωργίου (84’ Καρανίκας), Ραπτάκης (46’ Γιώτας), Σκόνδρας, Παγώνης (65’ Μπλέντι), Χατζής (55’ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (46’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (78’ Τσιάρας), Ζεκίνια (84’ Μάγγος).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top