Τεστ θετικό για την ΑΕΛ που νίκησε σε φιλικό παιχνίδι μέσα στο δημοτικό στάδιο
Καρδίτσας την τοπική Αναγέννηση με 2-1. Τα γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχαν ο Ζεκίνια 44΄ και ο Σκόνδρας στο 87΄, ενώ οι Καρδιτσιώτες είχαν ισοφαρίσει με τον Μπουντούρη στο 82΄.

Δείτε επίσης:"Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-2 (Video)"

Οι φάσεις του αγώνα
22ο: Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Χατζή από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
30ο: Ωραίο σουτ-βολέ του Ζουρούδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
34ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σέντρα του Σκούπρα, σουτ στην κίνηση του Δεινόπαπα, η μπάλα φεύγει άουτ.
39ο: Μεγάλη ευκαιρία. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Χατζή στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης, η μπάλα περνάει άουτ.
42ο: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Εξαιρετικός συνδυασμός Ζεκίνια-Πόνσε, σέντρα του Αργεντινού στην καρδιά της άμυνας της Αναγέννησης, ο Ζουρούδης πετάγεται, αλλά το σουτ στην κίνηση περνάει λίγο άουτ.
44ο: Γκολ! 0-1 για την ΑΕΛ. Καταπληκτική κούρσα πάνω στη γραμμή του Δεινόπαπα, ο οποίος περνάει όπιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή, «σπάει» τη μπάλα στον αμαρκάριστο Ζεκίνια και ο Πορτογάλος εύκολα νικάει τον Παπαδόπουλο, ανοίγοντας το σκορ.
55ο: Απευθείας φάουλ του Ζεκίνια, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
82ο: 1-1 με κεφαλιά του Μπουντούρη.
84ο: Σουτ του Τσίγκα μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο γκολκίπερ της Αναγέννησης.
87ο: 1-2. Η ΑΕΛ γρήγορα ανακτά το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Σκόνδρα μετά από φάουλ του Νεμπεγλέρα.
88ο: Ωραία επέμβαση του Γκόντα σε σουτ του Μπουντούρη.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος, Σάββας, Τζανής, Πάτρας, Κουκούλης, Ρόβας, Γκόλιας, Μπουντούρης, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.
Έπαιξαν και οι: Κρανιώτης, Γκουγκούδης, Δούκας, Φλιούκας, Μυργιώτης, Κούρκουλας.

ΑΕΛ: Σέρεμετ (61’ Γκόντα), Σκούπρας (46’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Ραπτάκης, Δημόπουλος (46’ Παγώνης), Χατζής (78’ Μάγγος), Νεμπεγλέρας (88’ Γκαλίτσιος), Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (53’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (73’ Παπαϊωάννου), Ζεκίνια (58’ Χασομέρης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top